[]

bitcoin treni

bindim binecem ama korkuyorum 2013'teki gibi keskin bir dusus yasar diye. o zaman 3 adet vardı, simdi zengindim :(

biniyim mi? bak biniyorum?


 
tam guvenemiyorsan benim gibi indi bindi yapabilirsin, 50de girdim 65de ciktim (cikmasam tabii ki daha iyiydi ama garanticilik yapayim dedim).
simdi 73-74e salarsa bir daha giricem 85-90a vurursa cikicam

  • ahoy kaptan  (17.12.17 18:54:59) 
bitcoinden cok zengin olma, koseyi donme trenini kacirdik bence o yuzden bu sekilde en azindan 3-5 bir seyler kazanmak bana mantikli geliyor.

hee tabii bitcoin 1-2 seneye 500.000 lira olursa cok uzulurum, ama teknik altyapisi vs. dolayisiyla bunun olacagini dusunmuyorum orasi ayri :))
  • ahoy kaptan  (17.12.17 19:17:21) 
Yarın yeni borsada işlem görmeye başlayacak, riske edebilecek kadar yatırım yapın.
Yarından sonra artış bekliyor herkes.

  • Lucidream  (17.12.17 20:00:17) 
bitcoin ya da diğer kripto paralarda arz talep dengelenene kadar bu yükselişler devam edecek, hatta piyasadaki tüm para dijital forma dönüşene kadar devam eder, yani nereden baksan 5-10 yıl bayağı ekmek çıkar.


  • gezegen olan pluton  (17.12.17 20:17:02) 
bitcoin'i ilk duydugumda 43 dolar seviyelerindeydi. simdi baktim 2013 ortalari falanmis demek. o zamanlar turkiye'den alamiyorduk, ogrenciyken swift ucretine filan bakinca da bosver dedik. ( alsak da 100 dolar olunca satardik sanirim :) )


sonrasinda turkiye'den de kolay kolay alinabilmeye basladi. bir sure daha girmedim o piyasaya, direndim. sonunda dayanamadim :) ne var ne yok ogrenip arastirabilmek adina 500 lirayla girdim, su anda 350 dolarim var. alt coin'lerle al sat yaparak guzel karlar yapilabiliyor.

block chain teknolojisinin bulunmasi gozumde internetin bulunmasi gibi gibi bir sey. gecenlerde bir yerde 1000 wallet'in piyasadaki bitcoinlerin %50'sini tuttugunu gormustum. bitcoin bir yerde patlayabilir ancak block chain ve crypto currency'nin onunu cok acik goruyorum.

bu "para birimleri"nin asil amaci insanlar al sat yapsin para kazansin degil, dolar gibi euro gibi centralized-governed para birimlerine bagliligi azaltmak. elimdeki dolari abd'ye gondermek istesem swift hem 2-3 gun suruyor hem de tonla ucret kesiliyor. bitcoin'i gondermek istedigimde ise cok kisa surede cok az bir ucretle bunu gonderebiliyorum. (alt coin'lerin bazilari daha ucuza/daha hizli gonderebiliyor, cikma sebepleri de bu zaten :) )

ben uzun sure direndim trene binmemek icin, o zaman direnmeseydim simdiye porsche'ye biniyordum belki de :( pek sanmiyorum gerci, %50-60 kari gorunce cikardim :D simdi de oyle yapiyorum :/
  • fakyoras  (17.12.17 21:23:29 ~ 21:24:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.