[]

Akademisyenler icin

Yilbasinin bi onemi var mi. Iki tane makale yazmistik, duzeltme istediler. 3 aydan beri ne oldu diye sormayan hoca, 1 haftadir hergun duzeltmeleri yap diye mail atiyo.




 
Sene içerisinde belirli bir sayıda yayın çıkartılması gerekiyor diye biliyorum, kendisi zora girdiyse sizi darlamaya başlamış olabilir.


  • tel tokasini duzelten samuray  (16.12.17 23:28:31) 
teşvik puanını toplayıp para alacak işte seneye. 2017 bitmeden yayınlanmalı ki 2018 de bir miktar para alabilsin ekstradan.


  • mezarkabul  (17.12.17 00:18:12) 
Var.

2017 de alacağı puanlar artsın diye baskı yapıyordur.

lakin 2 hafta kalmış şurda düzeltme yapılacak da onaydan geçecek de basılacak... zor bence.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (17.12.17 00:44:31) 
Düzeltmeyi yapıp gönderseniz de 2017'de yayınlanamaz artık, onun için çok geç. Dergiler bir haftaya Noel dönemine girecek, tatil olacak. Düzetlmeyi şimdi gönderseniz bile, hakemlerden en az iki hafta değerlendirme süresi isterler. Haliyle, sene sonuna hayatta yetişmez. Dolayısıyla, teşvik için olduğunu düşünmüyorum.

Büyük olasılıkla sene sonu gelince bir anda yapılacak tüm işleri birden hatırlayıp 'Hayta yapmadı' diye herkesi dürtüyordur. Seni sonu geldi, işler bitmedi diye tutuşmuştur.
  • aychovsky  (17.12.17 00:44:40) 
  • kayranin kedisi  (17.12.17 00:58:53) 
akademik teşvik +1. 2017 sonuna kadar belirli bir puanı toplaması lazım ki gelsin teşvikler dı dıs dıs dı dıs


  • duyond  (17.12.17 01:15:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.