[]

tepkim doğru mu sizce?

twitter'da birkaç tane ing. mentionlaşma RT'lemiştim. bizim tayfanın whatsapp grubunda alay konusu oldu. goygoyu başlatan mesaj, rt'mi ss çekip gruba atarak altına "buna hazırlık okutan sistemin aq ehueheuehe" yazan bir arkadaştan. sonra dedim "ben hazırlık okumadan da rt atıyordum, zaten whatsapp durumum latince ve 2 sene boyunca öyleydi" diye ama baktım iyice azıttılar. okuduğum kitap, dinlediğim müzik, diğer paylaşımlarım üzerinden de goygoy devam etti. 45 dk boyunca onlar salladı ben salladım, gereksiz çöp bi ton diyalog oldu anlayacağınız. sinirim bozuldu kırıcı konuşmayım diye neti kapadım, 3 saat sonra açıp baktım devam ediyolar hala. rahatsız olduğumu söyledikten sonra da devam ettiler ki bende olayı koparan nokta bu oldu. gruptan çıkıp ilgili kişileri sildim rehberimden.

bunlar çok yakın saydığım arkadaşlarımdı. tepkimden sonra gelip özür dilediler ama yumuşayamadım. aramız senelerdir çok iyiydi cidden, ancak ben yanlış bir seçim yapmış olduğumu düşünüyorum. olayın üzerinden 3-4 gün geçti ama arada "fazla mı abarttım acaba" oluyorum. çünkü içlerinden en az birinin benimle arkadaşlığının bitmesine çok üzüldüğünü biliyorum. zaten vicdanım anons vermese düşünmezdim bile bu kadar. siz ne düşünüyorsunuz?


 
seninle dalga geçmişler işte biraz,
hele de yakın arkadaşlarınsa fazla olmuş tepkin bence,

çoğu arkadaş grubum öyledir, birbirini aşağılama, hakaret, küfür, dalga geçme, goygoy üzerine,
bu durumdan memnun değilseniz de ince ince azaltın,
çocuk gibi küstüyseniz fazla olmuş,

0.media.collegehumor.cvcdn.com
  • michael_knight  (16.12.17 20:38:24 ~ 20:41:18) 
"buna hazırlık okutan sistemin aq ehueheuehe" diyerek senin İngilizcenin iyi olduğunu ve sana hazırlık okutmanın gereksiz olduğunu ifade etmemişler mi? Sana destek olmuşlar diye anladım ben. Senin benim WhatsApp durumum Latince demen saçma olmuş yanıt olarak. Gereksiz alınganlık yapmışsın bence. Gidin öpüşün barışın.


  • dissendium  (16.12.17 20:40:28) 
@dissendium, yok orda kastettiği şey tam olarak şu: "hazırlık okudu götü kalktı"


  • isimsiz uye  (16.12.17 20:48:17) 
@isimsiz,
Ben sana katılmadım, "haklısın" demediğim için mi bana tik koymadın? :)

  • michael_knight  (16.12.17 22:20:41) 
@michael_knight, yaşadığım durum capsteki gibi olmadığı için ve çocuk gibi küsmek değil hayal kırıklığı yaşadığım için, kısacası derdimi anlatamadığım için koymadım. şakanın da sınırı var. arkadaş grubunuzdan biri rahatsız olduğunu söylediğinde devam etmeyi normal karşılıyorsanız boşuna konuşmayalım zaten


  • isimsiz uye  (17.12.17 02:30:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.