[]

deniz havası eşliğinde kitap okunacak mekan önerisi

avrupa yakasında(eminönü-sarıyer arası), ya deniz kenarında ya da tepede ama boğaz havasını alan, açık alanı olan, oturup uzun saatler kitap okuyabileceğim bir mekan arayışındayım. mekan aynı zamanda güzel kahve yapıyor olsa çoook çok makbule geçer ama o kadar da kısıtlamak istemiyorum sonuçları.

park-bahçe ya da umumi alan da olur ama yakınlarda kahve satın alabileceğim bir yer olması lazım. teşekkürler...


 
Beşiktaş iskelesinin yanındaki banklar soldan boğaz köprüsü sağdan kız kulesini görecek konumda fazlasıyla açık ve ferah alan olduğu için oldukça ideal ama banklarda yer var mıdır ya da herifin, kadının teki yanına oturup püfür püfür sigara içerek temiz havanın içine eder mi bilmiyorum.


  • siyah giyen adam  (16.12.17 10:55:10) 
@siyah giyen adam, eder ediyor. zaten çok yakında kahve alabileceğim bir yer yok, illa yol geçmek lazım; yine de teşekkürler.


  • Bruce  (16.12.17 10:58:52) 
Baltalimanı kemik hastahanesinin içinde cafe var. Denize sıfır.


  • Tears of Devil  (16.12.17 11:12:27) 
cok o taraflari bilmem ama bi eski reinanin ilersinde kurucesme parki vardi ortakoy sahilde. banklar var, manzarayi yatlar kapatiyor genelde. ama sakin bi yerdi. iste orda bufe tarzi bi yer vardi sanki ama cok da emin degilim. bi de gulhane parkinin sonunda bi yokus var, manzarasi cok guzel. eskiden kafe vardi orda kapandi. haliyle sandalye olmayabilir. bugun hava guzel diye geleni de cok olur ama o kadar yokusu cikabileceklerini sanmiyorum. alan biraz genis cunku. parkin icinde belediyenin tesisi var kahve icin.


  • pide  (16.12.17 11:13:52) 
Bebek Starbucks avrupa’nın en iyilerinden biri olarak biliniyor. Ortaköy Starbucks’ın üst katında da havasını alamazsınız ama deniz, boğaz görürsünüz, ben genelde orayı tercih ediyorum. Eskiden camlar açılıyordu, içerisi deniz esintisiyle çok ferah oluyordu, şimdi kilit takmışlar niyeyse.


  • sopiro  (16.12.17 11:23:28) 
buraya gel. yeniköyde spor kulübü derneği, emek cafe, yeniköy kahvesi dahil bir çok mekan mevcut. haftasonu bir tık kalabalık olabilir.


  • bruceandwayne  (16.12.17 11:26:48) 
@sopiro, bebek starbucks'ta yer bulmak çok zor oluyor, normalde bu gibi durumlarda tercihim orası ama köşe kapmaca oynamaktan sıkıldım; hele ki bu mevsimde bu havada kesin çok kalabalık olur. teşekkür ederim...

soruya ek yapayım: bebek baylan'a giden var mı peki? pastane burası evet ama kahvaltı da diyor alkol de diyor, formatı çözemedim. şöyleyse işimi görür ancak uzun saat oturup sadece bişeyler içsem arada tatlı falan yesem uygunsuz olur mu mekana?
www.zomato.com

www.zomato.com
  • Bruce  (16.12.17 11:35:46 ~ 11:36:09) 
Baylan uymaz o konsepte


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (16.12.17 11:49:59) 
emirgan’daki espresso lab olabilir. haftasonu gittiğimde hep çok sakin oluyor, koltuklar rahat, kahve de muhteşem.


  • istanbul kanatlarimin altinda  (16.12.17 13:51:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.