[]

Siz olsaydınız napardınız?

m.haberturk.com erkek halimle ağladım gece gece. İnsanlık bu kadar düştü mü cidden.

Not:Ekşi de başlığı varsa yollayabilir misiniz ?


 
insanlık çok daha yerlerde maalesef. bu bir şey değil. daha neler var.

eksisozluk.com
  • eksisozluk kullanici sozlesmesini okudum  (16.12.17 01:59:04) 
ay çok kötü ya offf ordakiler hep bir olup adamı durdurabilirdi offf


  • uyusam iyi olur  (16.12.17 02:17:51) 
sözlükteki başlığı şu: (bkz: 15 nisan 2017 ümraniye koca vahşeti ) belki başka da vardır.

kesinlikle dehşet bir durum.
ben böyle şeyler üzerine epey düşünürüm orada olsam şöyle yapardım böyle yapardım diyemem kesinlikle. elinde bıçak gözü dönmüş bir adam var bir dakika sonra iğrenç bir cinayetin meslulu olacak önünde durabilecek cesaretim var diyemem.

hayatım boyunca neredeyse hiç şiddetli olayın içinde bulunmadım hele bu raddede ne yapacağımı şaşırırdım.
bir de burası bir şirket gibi sabit bir yer sanırım. esnaf ya da o türde adamların psikolojisi farklı olabilir bugün bu adamı durdursa adam ifadesi alınıp salınacak ertesi gün yine oraya gelebilir. iki ucu boklu değnek açıkçası.
devlet otoritesinin buna doğru cezaları vermeli ki sıradan vatandaşlardan kahramanlıklar beklemeyelim.
  • Ufuk  (16.12.17 02:44:09) 
çok hızlı gelişmiş gibi duruyor ya da video hızlandırılmış. çok acı bir durum, o kadar insanın içinde bunu yapabilmesi, kadın da o insanlara yakın durmaya çalışırken, birinin siper olamaması... bir sopa vs bir şeyle herifi indirememesi. çok yazık, çok kötü...

ben olsam direkt kafasını hedeflerdim bir saksıyla, vazoyla, ne bileyim sandalyeyle falan.

videonun sesli olması daha kötü. o kadının korkusunu duymamak, duyup da yardım etmemek...

edit: @ufuk ve @sycu'ya hak vermemek de elde değil. maalesef...
  • runagain  (16.12.17 02:47:36 ~ 02:54:06) 
Biber gazım yanımdaysa onu sıkardım sanırım.


  • anumegha  (16.12.17 02:51:36) 
Iste aglamayi bile kadinlik olarak gordugunuz surece bu durum devam edecek.


  • Traveller  (16.12.17 10:55:02) 
kanım çekildi. keşke izlemeseydim. ve insanlığa dair bütün umutlar çekti gitti...


  • market_arabasıyla_terör_estiren_trafik_canava  (16.12.17 11:59:08) 
Videonun tamamını izledim ve midem bulandı. Malesef katili savunan bunu doğru bulan az değil, sebebi de namus! Zavallılara göre ayrı yaşadığı ve kendisi gibi bağımlı karısını torbacı ile otelde gördüğü için caninin öldürmekten başka çaresi yok, hakkı bu! İndirim almak için de klasik "erkekliğime laf etti" yalanı da videoyla çürüyor, kadın zaten korkudan titriyor, ve cinayet planlı, bıçakla gelmiş. İnşallah bunlar gözardı edilmez ve müebbet yer. Boşanmış olsalardı da bişey değişmeyecekti, katil yine bunu yapacaktı. İster istemez empati yapıyorsun, uzaktan konuşmak kolay. Kadın resepsiyon kısmına değil de kapıya gitseydi kaçabilir kurtulabilirdi. Oradaki 4 adamdan biri caninin arkasından gelip kolunu tutsa diğerleri de bıçağı alsa yine kurtulurdu. En kötü yangın tüpüyle koluna vurulabilirdi dikkati dağıtılabilir kadın kaçabilirdi. Evet yazması kolay ama hiçbiri olmayacak şey değil, silah olsaydı daha imkânsızdı çünkü. Her gün öldürülen kadınlar ve canilerin kendilerince uydurdukları gerekçeler psikolojik olarak farkında olmadan bizi de etkiliyor, güven problemi en başta.


  • mslny  (16.12.17 13:01:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.