[]

2000'li yıllardan matrix temalı bir flash animasyon buldurmaca

Merhaba,
2000-2002 gibi flashberk, destroy onur gibi isimlerin yaptıkları flash animasyonların yükselişte olduğu yıllarda yapılmış Matrix filmi temalı bir flash animasyon vardı. Çöp adam "Mahmut", Morpheus ile karşılaşıyor ve Türk işi bir Matrix dünyasında kendini buluyordu ("kaşık yoksa çorbayı neyle içecez?").

2003-2004 yılları arasında hazırlanmış olması lazım çünkü animasyonda Matrix Reloaded göndermeleri de yer alıyordu otoban, mimar sahneleri gibi.

Bu flash animasyonu hatırlayan, swf'sini zamanında bilgisayarına kaydetmiş olan, webde çalışan bir link bilen var mıdır? Varsa ne güzel olur :)

 
Ne yazık ki grafi2000 sitesinde ya da youtube kanalında yok aradığım animasyon.


  • zx  (16.12.17 16:27:16) 
Benim arşivinde olabilir. Bana mesaj at da eve geçince bakiim.


  • Delay Fuze  (16.12.17 18:07:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.