[]

fazla yaşanmışlıktan dolayı devrelerin bozulması

özet geçicem, şu anda enerjim düşük..

zamanında bazı ekstrem durumlar yaşadım (ilk tanısma akşamı seks yapmak, ilk bulusmada cinsel temas kurmak, otobüsteki kızı gecesinde sekslemek vb)

Erkek insanı bunlarla övünür ama ben övünmüyorum, biraz devrelerimi bozdu bu tarz olaylar.

şu gibi: artık hoslandıgım bir kız oldugunda eğer varsa sinyalleri alamıyorum-karıştırıyorum belkide.

Açıkçası vaziyet olduğunda elini mi tutmalıyım yoksa poposunu mu bilemiyorum. Öyle Cızırt diye kalıyorum.

Nasıl lehimleyeceğiz devreleri?

 
pompitoya uzun süre ara vererek. benzer bir evreden geçiyorum. tam 11 aydır seks yapmıyorum. 1 yıl daha elleşmem.


  • Delay Fuze  (15.12.17 22:27:59) 
abi ekstrem olay diyince benim aklıma otogarda tuvalet bekleyen dayıyla segz gibi şeyler geliyor, normal olayları ekstrem diye gazlayınca hayalkırıklığına uğradım.

türk toplumuna, örf ve adetlerimize göre ekstrem sayılabilir belki yaşadıklarınız, ama herhalde karşınızdaki insanın sohbet ederken götünü avuçlıycak kadar yakmamışsınızdır devreyi. vaziyet olduğunda elini tutarsın, saçını okşarsın. bu işin normali budur. otobüste seksliyceğin kız için de budur, ananla babanla tanıştırcağın kız için de budur. götünü başını karıştırma, yavaş yavaş düzelirsin.
  • evde liyakat kalmamis  (15.12.17 22:30:02) 
bence yaşanmışlık kelimesini kullanan bir insan bu dediklerini yaşamış olamaz. devre mevre olmamış hiç, elektromanyetik gürültü olabilir şimdiye kadar alınan sinyaller.


  • ron dennis  (15.12.17 22:31:18) 
Çok güzel bi konuma gelmişsin sekslemek gibi kelimeler dışında. Öyle havadan elektrik kapılmaz hoşlanan gider konuşur efendi gibi. Olgunlaştırmış ilişki seni böyle devam. Eğer sezgi sinyal üzerine ilişki başlıyosa başlamasın zaten bence. Mal mıyız biz sinyalleşelim? Araba mıyız?


  • freetakilir  (15.12.17 22:42:48) 
yaşlanmayı bekle kendi düzeliyor.


  • orpheus  (16.12.17 00:59:33) 
abi öyle deme ya. ben depresyona giriyorum bunları okuyunca. 30 yaşında ama halen bakirim ben.


  • nickini degistiren yazar  (16.12.17 20:24:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.