hanımlar benim elimde 1-2 sene önce zara'nın indiriminden aldığım şöyle bir elbise var: https://i.hizliresim.com/d7RmY7.jpgbu fotoğrafta görüldüğü kadar kötü değil, bele oturuyor, etek hafif çan geliyor. önündeki siyah kadife detayı ve elbisenin renkleri yakından daha hoş duruyor. elbise mini bu ara
hanımlar benim elimde 1-2 sene önce zara'nın indiriminden aldığım şöyle bir elbise var:
i.hizliresim.com 
bu fotoğrafta görüldüğü kadar kötü değil, bele oturuyor, etek hafif çan geliyor. önündeki siyah kadife detayı ve elbisenin renkleri yakından daha hoş duruyor. elbise mini bu arada.
her neyse, gel gelelim ben bu elbiseyi daha fırsat bulup hiç giyemedim. sizin de gördüğünüz üzere önünde epey derin bir göğüs dekoltesi var. kabinde deneyip aldım aslında o zaman gözüme çok batmamıştı ama günlük hayatıma bu elbiseyi pek yediremedim ben.
şimdi sorum şu, ben bu elbisenin içine ne giysem de bunu kışlık bir elbise haline getirsem? siyah bluz giysem olmaz, o önündeki ayrıntı direkt kaybolur. ne renk giyilebilir ki bunun içine? ince bir triko giysem çok mu keko durur?
elbiseyi beğenmemiş olsanız da yine de renk tavsiyesi verirseniz sevirim (bu arada altına siyah opak çorap ve bilekten kısa bot giyeceğim). ayh kısacık soruyu ne uzun sordum eheh neyse teşekkürler şimdiden!