[]

Adada yaşamanın avantajları ve dezavantajları

İstanbulda maltepede oturuyorum. 3 hafta önce heybeliadada yaşamak fikri geçti aklımdan, bu hafta yine aklımda. Ev kiralari aynı. İşim için şimdi 20 dakika yol gidiyorum; gittiğim yer de maltepede. Yolda olduğum süre uzayacak muhtemelen ama çok da önemli değil diye düşünüyorum. İş saatlerim esneyebilir, 9 yerine 10da gidip hec çıkabilirim falan, iş bakımından herhangi problem yok.
Başka peki ne gibi eksileri ve artıları olabilir?



 
hava şartları nedeniyle işe gidemeyebilirsin veya evine dönemeyebilirsin. tıbbi durumlar sıkıntılı olabilir. aklına esti mi falanca yere gidemezsin vs vs.


  • sutlu nescafe  (15.12.17 18:44:09) 
Adada yaşayan 5 kişi biliyorum hepsinin de maltepe-kartal civarı bir evi daha var. Kışın adaya neredeyse hiç geçmiyorlar. Seferlerde sorun yaşıyorlar.


  • jazzabel  (15.12.17 19:17:51) 
Az önce telefona el çarpması ve telefonun soğuktan donması birleşimi sonucu boş bakınız vermişim. Cevabım şu olqcaktı.
www.diken.com.tr
Deprem olduğunda Adalar en sıkıntılı bölgelerden biri olacak. Yardım ulaşamayacak, İstanbul’un gölgesinde kalacak, çıksan çıkamazsın.
  • aychovsky  (15.12.17 19:24:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.