[]

Ankara baklava

İzmir'de geçenlerde yediğim baklava hayatımda tattığım en leziz baklavaydı üstelik beni kesmeyen tek baklavaydı yedikten 1 saat sonra yemek yedim. Baya da iddialıydı ürünlerimiz gaziantep'ten günlük geliyor avrupa birliği ödülünü biz aldık etiketi vardı. Boşuna değilmiş dedim.
Adı "fıstıkzade" idi. Bornova da yedim.

Ankara da şubesi var mı diye arattığımda "Çayyolu" çıkıyor doğru mudur dostlar? izmirdeki gibi aynısı olur mu acaba :) ya da şöyle sorayım. Ankara'nın en lezzetli baklavasını almak için çayyolu fıstıkzade'ye mi gidiyoruz? Nereye gidiyoruz??

 
Koçak'tan sipariş edip Aşti'den teslim alıyorsun :)


  • kayranin kedisi  (15.12.17 18:23:37) 
Evime yakın bir şubesi olduğu için Mis Başak'tan sık sık alıyorum, güzel tavsiye ederim. Ama asıl Hacıbaba'yı ve Hacı İsmailoğlu'nu tavsiye ederim.


  • battal gemalmaz  (15.12.17 18:58:17) 
Hacıismailoğlu demeye geldim ben de. Şerbetli tatlılarını genel olarak beğeniyorum.


  • olanlaolunmaz  (15.12.17 19:36:19) 
Hacibabayi beğenirdim Ankaradayken.


  • i m sick tired  (15.12.17 19:42:07) 
düveroğlu da hep Antep'den getirir, kebap + baklava iyi gider, ama en iyisi ve pahalısı Hacıbaba.


  • gezegen olan pluton  (15.12.17 20:07:55) 
türkiye'nin her tarafına ürün gönderen antepli kaliteli bir baklavacı var mı? araya kaynak yapmış gibi oldum ama varsa ben de sipariş vermek isterim :)

edit: koçak diye bir yer varmış, buradan sipariş vereyim en iyisi :)
  • burya  (15.12.17 20:38:52 ~ 20:40:57) 
Ankara'da Hacıbaba iyidir. Pek bilinmemesine rağmen "mavi tuna" adlı pastanenin baklavası da efsaneydi, hatta Hacıbaba'dan iyiydi diyebilirim. Bildiğim kadarıyla Kavacık Subayevleri ve Çukurambar'da şubeleri var. Yakınsanız deneyin derim.


  • md11  (16.12.17 01:29:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.