[]

Sinekkaydi gezmek istemek ama cirkin olmak

Sakallarimi kestigim anda ucube gibi bir sey oluyorum. Fakat sakalliyken tepkiler kendimi bildim bileli cok iyi (cok yakisikliyim demiyorum, kiyaslama imkani olmaksizin nispeten begenilen biriyim iste).

Esim sakalsiz halimi hic gormedi. Dugunumde bile sakalliydim. Cunku kesersem ergen bir tip oluyorum 30 yasindayken bile. Ustune bir de kirisikligi hic olmayan, gozenekleri olmayan, puruzu olmayan cocuksu bir cildim olunca 15 yasima donuyorum sanki. O bu halimi cok begeniyor. Madem kktu olduğunu dusunuyorsun zorunluluk olmadıkça kesme sen de iste diyor. Bir de bence goz aliskanligidir, insan neyse odur. Cirkin falan olmazsin ama pişman olacaksan kesme sakin diyor.

Fakaaat, ben sinekkaydi trasi seviyorum. Bence erkek adama mis gibi tras olup, guzel guzel yuzune bakim yapmak falan yakisir. Ayrica insanin kendiyle basbasa kaldigi guzel bir rituel bence.

Şimdi bu ikilem nasil asilir ki? Kesince de pisman oluyorum.

 
ee bunun ustune bi ifsa iyi gider simdi


  • asocial anchorman  (15.12.17 02:26:21) 
www.geltir.com


  • anarche  (15.12.17 08:06:24) 
traş olma o zaman olm.
zaten yıllardır olmuyorsun.

  • lonelyman  (15.12.17 08:53:02) 
Kendin beğeniyorsan içinde muhakemeni yapmışsan, diğerleri çok mu önemli? Kaldı ki ben de yıllarca sakallı gezdim şimdi kamuda olduğum için 3 aydır sinek kaydı takılıyorum, artık bu stil daha çok hoşuma gidiyor. Kimsenin ne dediği önemli değil tek yetkili karar mercii sensin. Yargıtay da Danıştay da sensin ;)


  • kaledekiyalnizlik  (15.12.17 09:10:29) 
tatil yapacagin bi haftanin ilk günü kes, kökü sende, sonucunda eşin "sen en iyisi yine birak" demezse baskalarinin begenip beğenmemesi muhim diil. insanlar alisiyor.. o ilk saskinligi atmak sadece


  • her giriste sifresini unutan adam  (15.12.17 09:44:27) 
iki durumda da bakımlı olmak çok şey farkettiriyor.
bakımlıdan kastım, sakal traşına saç traşının da eklenmesi, yüzün canlı ve temiz olması, göz altlarının şiş ve mor olmaması gibi gibi...
iyi bir berberle saç traşını sakal traşına uydurabilirsin. o zaman kendini "ucube" demek yerine "vay anasını" derken bulursun.
berberimi değiştireli 1 yıldan fazla oldu ve ömrüm boyunca hiç bir zaman saçlarımla ilgilenmemiş birisi olarak, şimdi özel şampuanlarla yıkayıp, her sabah şekillendiriyorum.
Son olarak, kes ve pişman olma.
  • cliquot  (15.12.17 11:42:14) 
Çoğu erkekte var bu sıkıntı. Yüzü kemikli olanlara sinekkaydı iyi gidiyor ama diğer çoğu erkek sakalsız pek tırt. Hanımcılık her zaman kazanır hocam kesme o sakalı. Ben kesince genelde kavga ettim kız arkadaşla.


  • six packsiz  (15.12.17 12:42:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.