[]

sürekli kaygılı olma ve tedavisi

son bir iki aydır kontrol edemediğim bir huzuruzluğum var. neyle meşgul olursam olayım beynimin bir köşesinde geçmişteki kötü anılarım duruyor. uykuya dalmadan önce kötü duygularım daha da yoğunlaştığı için uyumak istemiyorum ve salak salak ölümü düşünüyorum( intiharı değil). bu beynimden kurtulamazsam hayatta her şey istediğim gibi gitse bile (ki şu an hemen hemen her şey yolunda gidiyor) mutlu olamayacağımı biliyorum.
sorum şu benim gibi olup psikiyatriste gidip sorununu çözen var mı? antidepresan sadece kullanılan dönemde fayda sağlayan geçici bir şey mi yoksa tedavi eder mi?



 
gidersen büyük ihtimalle cipralex tarzı bir ilac yazarlar baslangıc icin. ,Kullandıgın süre boyunca çözer-çözecektir. Beyni boşa almak gibi düşün vites bazında.

Afiyet olsun.
  • binder dandet  (14.12.17 19:06:59) 
Benzer problemin bende olduğunu düşünüyorum. Biraz bu durumun üzerine düşünmüştüm. Sonuçta vardığım nokta, bir şeyin aklına gelmesi üzerine engelleyici bir şey yapmak gerekmez. Bilinçsiz bir şekilde gelip gidebilir. Önemli olan bilinçli şekilde konu üzerine düşünüp durmamak. Tabi benim kendi düşüncem, doğru mudur bilmem.

Eğer devam eden rahatsızlık varsa bence psikiyatriste gidersen rahat edersin. Belki ilaç vermez psikologa yönlendirir. İyi akşamlar.
  • havadakarada  (14.12.17 19:13:36) 
Yani bir git bakalım, ilaç veya metod ne önerecek gör. kafanda fikir oluşur, ciddi bir klinik durum değilse çözersin herhalde.


  • passion rules the game  (14.12.17 19:16:04) 
@acemi evliyim. :) @havadakarada aklıma gelme keşke bilinçli olsa. yaptığım bütün aptallıklar ve bana yapılan küçük büyük bütün haksızlıklar yaşadığım tüm kötü anılar her gün film şeridi gibi geçiyor.


  • cilekli krep  (14.12.17 19:19:32) 
İlaç terapiyle kullanıldığı zaman süreci kolaylaştırıyor ama asıl sorunlarınızı çözmenize ayrdımcı olan terapidir. Kaygılarda terapi ilaçlardan daha etkili ıldu bende en azımdan.


  • ruh i tibbiye  (14.12.17 19:56:54) 
yaşanmış bitmiş gitmiş devam etmeyen şeyler çözülmesi gereken bir sorun mudur bilmiyorum. bunları düşünmek sorun tabii ki ama böyle anlatamadığım bir şey var. bu yaşadıklarımın benim düşüncelerimle değil de fiziksel bir hastalıkmış gibi.. yani çocukluğumdan beri endişeli bir insan oldum ben ama bu sefer farklı birşeyler var.


  • cilekli krep  (14.12.17 20:05:59) 
(bkz: lustral)


  • i m cool with that  (14.12.17 20:14:27) 
:)
7 yıldır.
Günde 150mg anafranil.
:)
  • brad pitt  (14.12.17 20:57:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.