[]

ingiltere polisinden mail geldi

Dear Sir/Madam,

Operation Sparrow is an ongoing UK fraud investigation into the activities of Moolah and its former CEO Ryan Kennedy, also known as Alex Green.

The investigation focuses on Kennedy’s acquisition of Mintpal in 2014 and the subsequent disappearance and dispersal of customers’ funds from the exchange.

Kennedy has been charged with a number of fraud offences in relation to these matters and is due to face trial at Bristol Crown Court.

I am writing to you as you have been identified through your email address as a possible victim of this fraud and may have incurred a financial loss. You are one of almost fourteen thousand people that have been affected by this case so please accept my apologies that it is not practical for me to respond to individual queries at this time. I would urge you not to reply directly to this email, nor to phone Avon and Somerset Constabulary regarding the case. Updates will be published as and when available.

At this stage of the investigation I am unable to confirm whether there will be any possibility of financial compensation.

I should be grateful if you would take a few minutes to complete the attached survey that will assist us in identifying potential victims more quickly and efficiently.

www.surveymonkey.co.uk

Please submit your completed questionnaire by 31st January 2018. Responses received after this date will not be processed.



Thank you for your time.

Yours faithfully,



Detective Constable Charlotte Suter

Economic Crime Team

Avon and Somerset Constabulary

-----------------------------------------------------

legit midir? mintpal patladıgında cok az bir miktarım vardı orda.

 
Surveymonkey, e-posta ile ulaşan scotland yard..

Hayatın film gibi ise gerçek :)
  • passion rules the game  (14.12.17 18:56:53) 
yalnız iyi göt oldum,
news.bitcoin.com

Bir bakayım
  • passion rules the game  (14.12.17 18:58:41) 
legit gibi:

news.bitcoin.com
  • bellbane  (14.12.17 19:03:30) 
mobil sağolsun üsttekileri de editleyemiyorum da, haber sırf btc sitelerinde var. emin olamıyorum lan, çok heyecanlı...


  • passion rules the game  (14.12.17 19:03:36) 
Avon and Somerset Constabulary'ye mail at sor böyle mail geldi bana diye. Cevap veriyorlar.


  • heritage  (14.12.17 20:51:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.