[]

Astımlıya süpürge tavsiyesi

Evet astım olmuşum. Doktor evdeki kediyi gönder dedi. Asla kedimden vazgeçmem. :(

Bana önerebileceğiniz bir elektrikli süpürge modeli var mı? Evdeki çok eskidi artık. Bütçem en fazla 1000 tl.


 
Öncelikle çok geçmiş olsun :( Benim de kedim var ve çocukluğumdan beri solunum yollarımdan sorun yaşayan biriyim, doktora gidersem bana da benzer bir tanı koyacak diye çok korkuyorum :(

Bu adamların efsane süpürgeleri var: www.rainbow.com.tr
Annem çok uzun yıllardır kullanıyor o nedenle fiyatını bilemiyorum ama makineleri cidden evladiyelik gibi bir şey. Bir araştırın isterseniz.
  • a day at the races  (14.12.17 15:57:24) 
meraba, ben de astımlıyım hatta alerjik astım, çocukken uzunca süre tedavi gördüm sülalede de olduğu için çifte kavrulmuş astım geçirdim diyebilirim. şunu kesin al diyemem ama emiş gücü yüksek olandan al bütçenin yettiği.

www.cebitech.com.tr


bunda gözüm kalmıştı ama. alamadım.


şunun siyahını aldık www.mediamarkt.com.tr

toz torbasız olduğu için her süpürgeden sonra makineyi boşalt belirli periyotlarda içi yıka falan bana acayip angarya geldi belki de gözüm samsung da kaldığı için olabilir
  • antik depresan  (14.12.17 16:03:57) 
walla bir arkadasim dyson aldi cok da memnun ama tr'de var mi bilmiyorum.


  • tezek  (14.12.17 16:05:09) 
kesinlikle dyson animal veya allergy
maddi olarak sorun değilse hiç başka düşünmeyin.

  • kjswbdlkjfdlkj  (14.12.17 16:23:10) 
Alacağınız ürün muhakkak su hazneli olsun demeye geldim. Toz torbalıları zaten eleyin, toz hazneliler de temizlenirken etrafa yine uçuşturuyor, saçma sapan bir şey oluveriyor.


  • kaymaktutmayansicaksut  (14.12.17 16:29:41) 
Dyson animal ama bütçe artmalı


  • gullak  (14.12.17 19:34:08) 
ya yemin ederim aynı soruyu ben de soruyorum kaç gündür. aynı sıkıntı bende de oluştu, kedimsiz yaşayamam diye dövünüyorum. ama hastalık da kötüye gidebilir diyorlar çok bunalımdayım.
dysonlara bakıyorum ben de ama temizliği zor mu sanki? haznesini temizlerken iyice toz duman oluyor gibi bir hali var.

  • rabbititus  (14.12.17 22:15:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.