[]

james hetfield'ın dövmeleri

james hetfield'ın sağ kolundaki ford logosu benzeri faith yazan dövmesi var. o dövmenin ayrıntılı göründüğü bir resim arıyorum,(tahmin edildiği üzere aynısını yaptırmak gibi bir niyetim var, gerek ford'un gerek james'in ayrı bir yeri olduğundan hayatımda) ve google'da aradığımda hemen hemen hep aynı resim çıkıyor karşıma, ki zaten siyah beyaz bir resim o da.

aha bu da o dövme;

www.metallicaworld.co.uk

ayyrıca bu james'e ne oldu da 40 yasından sonra sapıtıp her tarafını dövme ile kapladı. yani yakından takip eden birisi olarak bu dövmeler en eski ihtimalle load'dan sonra türedi. (ki bunda cok iddialı değilim ama daha öncesinde olmadığına eminim diyebilirim)

 
az daha kendim yazdım sanacaktım.benimde yıllardır aynısını yaptırmak gibi bir niyetim var.ama bende resim bulamadım onunla ilgili.bulursan bende rica ediyorum yani :) mail adresim layer26 (et) gmail.com.bu arada evet load civarı türedi ve james bir konuşmasında neden bu kadar geç kaldığımı bilmiyorum sanırım canım istemiyordu ama başlayınca bırakamadım gibisinden bişeyler söylemişti.ana metin buydu yani tam hatırlıyamadım konuşmayı hızmalı döneminden falanda bişeyler söylemişti.


  • layer26  (08.02.10 10:09:23) 
dovmeyi ayrintili bulamadim ama www.fontage.com adresindekinden faydanilabilir gibi geldi bana. en azindan kaliteli bi dovmeci bunu kendisi de cizebilir bence. hare ve melek kanadi falan var en fazla.


  • osuruklu  (08.02.10 10:59:44) 
evde full hd live earth konseri var. eğer oradan güzel bir caps yakalarsam belki istediğimi elde edeblirim. sana da gönderirim bu capslerden. ama o iş en son çare elbette, belki daha güzel bir resim gönderen olabilir?


  • takus5  (08.02.10 11:04:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.