[]

Anadoluda Gece Hayatı

Gençler merhaba.

İzmir'den hayatı boyunca neredeyse hiç çıkmamış biri olarak inanılmaz merak ediyorum. Anadolu'da kızlı erkekli 4-5 gencin buluşup hiç rahatsızlık yaşamadan içmeye (bira da olabilir, rakı da) gidebileceği şehirler hangileri?

Mesela

1) Adana'da bu yapılabilir mi?
2) Gaziantep'te bu yapılabilir mi?
3) Bursa'da bu yapılabilir mi?
4) Mersin'de bu yapılabilir mi?
5) Sivas'ta bu yapılabilir mi?
6) Konya'da bu yapılabilir mi?
7) Hangi şehirlerde yapılabilir?

Merakla bekliyorum cevaplarınızı. Teşekkür ederim.

 
Semtine göre değişir. Mesela Malatya'da Paşaköşkü'nde yapılır.


  • dilemma of subscribtionability  (14.12.17 10:19:49) 
Adana rahatlıkta ülkedeki ilk 10 şehirden biridir. %90 Hiçbir sıkıntı çıkmaz. sadece 5-6 erkek bile gitmemen gereken yerler vardır. oralara da denk gelmezsin olur biter.


  • amuzende  (14.12.17 10:21:25) 
Yok öyle bir şey çoğunda cafeden bozma üst katlar veya bodrum katlarında görüşülebilir. Genellikle öğrenci-bekar evlerinde takınılır. Büyük şehirlere göçün en önemli sebeplerinden biri bence bu söyledikleriniz.


  • demirKamil  (14.12.17 10:36:57) 
denizli ve aydında oturabilirsin ancak kalburüstü mekanlarda. mesela izmirde kordonda veya ksk sahilde elinde birayla dolaş kimse bişe demez ancak anadoluda bunları yapamazsın.


  • mikahakkinen  (14.12.17 10:38:48) 
Adana eğlence yönünden izmir ve Eskişehir’le yarışır. İstediğin gibi Hatta kızkıza bile eğlenmeye gidebilirsin.


  • insomnia  (14.12.17 11:15:00) 
yani yaparsın da bir iki yer vardır çoğu anadolu ilinde, tabii ilden ile de değişir bence. arkadaşlarım sivas'ta üniversite okudular rahattılar, ama kayseri'de 7-8'den sonra açık bakkal bile bulmak mümkün değil neredeyse.


  • pamuk helvalar cebe  (14.12.17 11:40:15) 
herkese anlatırım. 31 aralık 2014'ten 1 ocak 2015'e van sokaklarında bir arkadaşımla bira içerek girdim. kimse de karışmadı. değişik bir tecrübeydi.


  • rain when i die  (14.12.17 11:46:32) 
bu arada görsel fikir vermesi açısından adana. Geçen cumartesi gerçekleşen rakı, şalgam & kebap festivali.

www.youtube.com
  • amuzende  (14.12.17 15:23:06) 
Adana candır.


  • insomnia  (19.12.17 14:59:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.