[]

Gayler neden beni beğeniyor hep?

Abi ne zaman bir ortamda yalnızsam gayler flörtleşmeye başlıyorlar benle. Öyle titan heykeli falan da değilim. 120 kilo kıllı ve göbekli bir herifim. Tip de hani ümraniye sapığı olmasa da bir kenan imirzalıoğlu da değil. Ama inanılmaz ilgi gösteriyorlar bana. Diyelim ortamda on erkek olalım yine de bana yürüyorlar sebep ne ola ki?
Not: Straight, evli, çocuklu.
edit:
gerçi aşağıdaki üç şartı haizim ama:
www.youtube.com

 
Tanidigim gayler heykel gibi, yagusuklu herifleri degil de kerli ferli (dogru mu yazdim) gobekli, killi, kodu mu oturtacak tiptekileri seviyordu. Asiri "erkeksi" geldigi icin olabilir. Feminen karakterdeydiler onlar. Bence normal.

Not: fazla gay tanimadim :d
  • thomaswantsmore  (14.12.17 04:32:57) 
bir hafta kadar önce bizim restorana gelen kızlı-erkekli grubun peşinden, tek bir adam girdi içeri. sorunlu bir tip olduğu belli duruşundan. gruptaki şişman, kıllı, sakallı bir erkeğe "buyrun beraber kahve içelim" dedi herif.

tipisindir ya da tiplerisindir. hep onlar denk gelmiştir falan.
  • runagain  (14.12.17 06:27:21) 
Nefes alıyomuşun işte, yeter sebep var :)


  • yaren  (14.12.17 11:08:53) 
Gay potansiyeli olabilir sizde de. onu farkediyollardır


  • ssiradanbirigibi  (14.12.17 11:50:44 ~ 11:58:35) 
Ssiradanbirigibi +1

Bir de kilolu da olsan bir cekiciligin olabilir. Stranger Things'deki su polis cok begenilmisti ornegin adini unuttum simdi.
  • Traveller  (14.12.17 12:17:18) 
Spoiler olmasın da shamelessin grçen haftaki bolumu gibi bişey olmasın.


  • halanne  (14.12.17 12:19:55) 
gayler butun erkeklere karsi oyle. yikmak istemem ama :D yani herkese asiliyorlar. en tipsiz adam gay bara gitsin, ozguven pompalayip cikar.


  • charlotte blanc  (17.12.17 03:36:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.