[]

Kulak Temizliği

Pamuklu çubuk kullanıyordum önceden ama zararlıymış, kiri en dipte biriktiriyormuş falan. Vakum ile temizlemek en doğrusu diyorlar. Evet dostlar siz nasıl yapıyorsunuz kulak temizliğinizi? Doğrusu nedir




 
çöp sıkıntı +1
5-6 ayda bir vakumlattırıyorum doktora.

  • basond  (13.12.17 22:48:55) 
Çöp sıkıntı da birkaç defa tıkanmaktan kurtardım ben dikkatli bir şekilde. Bir keresinde kurtaramadım tıkandı baya gliserin falan damlatıp gittim doktora vakumlamıştı da baya rahatlamıştım.


  • voyager 1  (13.12.17 23:00:51) 
doktor duşta sabunla ve çıkınca yumuşak bir peçeteyle ya da pamukla çevresini ve girişini temizle, ayrıca 5 damla gliserin damlatıp akmasını bekle ayda bir dedi.


  • Bruce  (13.12.17 23:02:13) 
Doktorun bana söylediği hiçbir şekilde içini temizlememek. İçerideki tüyler zaten pisliği dışarı atarmış, biz temizliyoruz derken bu tüyleri bozuyormuşuz. Bir aydır hiçbir şekilde temizlemiyorum pislik bir durum oluşmadı. Bir daha da pamuk, çubuk, peçete sokmam.


  • catch the arrow  (13.12.17 23:13:10) 
valla ben her sabah dustan sonra pamuklu cubukla temizliyorum. yoksa hayatta rahat edemiyorum. yillardir boyle bu. cok mu zarar vermisimdir ki ne olabilir?


  • imnotsureabout  (13.12.17 23:24:33) 
Kulak pamuğu asla kullanmam.
Yani zararlı olduğunu duyduğumdan beri (uzun yıllardır).
Duşta yıkıyorum çıkınca peçeteyle kuruluyorum.
  • mutekebbir  (13.12.17 23:28:04) 
Ben çöp ile temizliyorum yoğunluk hissettiğimde. Doktora kontrole gittiğimde kulakların tertemiz, hiçbir birikme yok demişti, yıllardır çöp kullandığım için dipte birikmiştir diye düşünmüştüm, hiçbir şey birikmemiş.


  • kaymaktutmayansicaksut  (13.12.17 23:37:21) 
Disarida kalan kismini banyodan sonra peceteyle siliyorum. Iceriye dokunmuyorum. Kendi kendine kiri atiyor zaten. Duzenli kbb'ye giderim ama hic temizleme ihtiyaci hissetmedi daha.


  • rusyalı kozmonot  (13.12.17 23:41:52) 
ben banyo sonraları tuvalet kağıdı ile temizliyorum.

1-2 sene önce doktora gitmiştim, bazen denilenleri anlamıyordum, normal miydi durum, anormal miydi, diyerek. %92 duyma oranım çıktı :) doktora da "acaba temizlesek mi" dedim, "yok" dedi, "bulaşık kiri" tabirini kullanıyorlarmış galiba, "kulağın temiz. bulaşık kiri bu. şimdi temizlesek birkaç saate yine böyle olacak" dedi.
  • ahm1  (13.12.17 23:46:07) 
rusyalı kozmonot artı 1
kulak içine dokunmamak lazim kesinlikle

  • benaslindayohum  (13.12.17 23:48:05) 
Ben hiç temizlemiyorum çünkü sürekli kaşınıp duruyor ve içinde ne var ne yoksa parmağıma geliyor. O kadar kaşınıyor ki doktora gittim noluyoz diye. O da hiç bileyin yok ve kulakların tertemiz dedi. Alerjik rinit var sanırım, sonuçları daha almadım. Yani temizlemiyorum. Çok lazım gelirse kulak kepçelerini gül suyuyla ıslanmış pamukla siliyorum.


  • yaren  (13.12.17 23:55:31) 
Hiç temizlemeyenler, igrencsiniz.
Ben duşta yüzümü yıkarken kulak dışımı da yüz temizleme köpüğü ile yıkıyorum. Önce dışını havlu+peçete ile kuruluyorum, sonra içini peçete+kulak pamuğu ile temizliyorum. Arkadaşım doktor, bakmıştı tertemiz. Sorun yok.

  • soyut park  (14.12.17 01:02:20) 
@soyut park

Kapitalizmin kölesi olmuşsun arkadaşım sırf kulak için kaç ürün kullanıyosun anca öyle mi temiz oluyo kulakların? Ay kıyamam benimkiler çok temissss ^^
  • yaren  (14.12.17 02:31:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.