[]

Palto tavsiye

Şöyle en az dizlerime gelecek ya da mümkünse biraz geçecek türden, Ankara kışında donmayacağım kadar kalın, klasik giyime (ya da mümkünse hem klasik hem de normal giyime uyabilecek)uygun ve tabii fiyat olarak uçmayan bir palto arıyorum. Ne önerirsiniz? Nereden bakayım?




 
Ahanda; duyuru yazarlarını yasa boğacak bir gelişme, altına columbia yazamaycakları bir kış sorusu.

herkes tedirgin.


Uygun fiyat yerine bütçe belirleseydiniz keşke. Ben geçenlerde zara'da görüm bi' tane çok beğenmiştim kesimini filan daha spora kaçıyor öyle çok klasik değil ama kolları biraz orantısız(uzun) geldi. onun fiyatı 600 tl idi.
onun dışında kendim sarar kullanıyorum, ama kullandığımı alırken daha fazla para ayırmış olsaydım eğer cacharel alırdım çünkü hem benimki kadar sıcak tutuyor hem de çok daha hafif(hafif olması şahane bi' özellikmiş). fiyat aralıklarının 2sini de bilmiyorum. Benim etrafımda sarar kullananlar var baya ve genel olarak memnunuz, astarının renginin kırmızı olması üzerine şakalar yapar eğleniriz. yalnız gerçekten güzel bi' görüntü katıyor. Bunun dışında beymen alan da var bizimkilerden ama, onun kol gibi fiyatı var.

Benim tanıdığım insanlar bunları kullanıyor memnunlar, daha da uygun fiyatlı şeyler için kızılay da metro altına bakılabilir. Uzun zamandır gitmiyordum kızılaya geçenlerde bi' gittim ki, kalabalık kıyamet.
  • mete kudur  (13.12.17 21:55:55 ~ 21:58:42) 
Eheh, evet başka cevap gelmemesinden belli; öyle Columbia demek kolay tabii. Onca para dökecek olduktan sonra seçenek de bol olur ayrıca.

O zaman bütçe için max 500 TL diyelim. Psikolojik sınır. 501 olmaz.

Marka takıntım yoktur. Kızılay metro altından da ufak tefek şeyler almışlığım vardır ama nokta atışı 1-2 şey dışında genelde onlar da aliexpress tarzı yerlerden getirip satıyorlar. E öyle olduktan sonra onu ben de yapabilirim.

Cacharel falan da baktım da 1500 falan yazmış. Yorum bile yapmadan çıktım.

Bir de diz hizasına gelen palto değil miydi yahu? Nereye baksam palto diye kaban gösteriyorlar.
  • skooma  (13.12.17 22:19:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.