[]

amazon.de, dhl ve gümrük

amazon.de'den kulaklık aldım. amazon yolladı bunu bana ama nedense dhl ile yolladı standart gönderim seçtim ancak bazı insanlar yerel kargo ile de yollayabildiğini onu seçmem gerektiğnii söyledi başka seçim şansım yoktu ama anlamadım neyse bu kısmı geçiyorum

gönderi sorgulamada şu ifadeler var.

13 Gönderi gümrüğe tabidir ISTANBUL - TURKEY 12:57
1 Parça
12 Gönderinin gümrük muayenesi gerçekleştiriliyor ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 12:31
1 Parça
11 Gönderi Hizmet Merkezine ulaştı ISTANBUL - TURKEY ISTANBUL - TURKEY 12:25
1 Parça

şimdi amazonglobal kapsamında geldi ürün ve deposit fee ücretibi ekledi amazon. bunun üzerine ekstra yük biner mi ne olur ne biter bilen var mıdır?

 
seni arayıp yetki isterler. ekstra para binmez.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (13.12.17 18:13:04) 
telefonla ara amazon için tc kimlik numaran ve beyanın yeterli


  • passion rules the game  (13.12.17 18:28:54) 
Ekstra yük binmiyor genelde. Hatta tam tersi amazon gümrüktür masraftır vb yi ekstra fazla alıyor, sonra kullanmadığı kısmı kartına geri gönderiyor şeklinde.
Amazonda standart kargo seçince o anda kimle gönderebiliyorsa onu kullanıyor. Bir ara yurtiçi kargo idi bu, sonra aras oldu kısa süre, şimdilerse ise dhl.

  • ladonna  (14.12.17 13:39:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.