[]

suv yerine amarok canyon mu alsam

suv gibi günlük kullanım dışında amarok ile ne yapılır?
suv yerine amarok mu alsam diyorum, ne dersiniz?
hız limiti ve şehir merkezine girme sorun değil.


 
Bence mantıklı değil; ticari araç olduğu için her sene muayene zorunluluğu bulunuyor, yük taşımak için tasarlandığı için amortisörler vs. SUV'a göre daha sert ve 1. köprüden geçemezsin.


  • kaptan memo  (13.12.17 17:40:40) 
Suv olarak peugeot 3008e baktın mı? Yılı eski suvlara 100-120 verileceğine bence iyi seçenek.Ödül filan da almıştı. Amarok hiç mantıklı değil, aşırı sert onlar.


  • basubadelmevt  (13.12.17 17:43:12 ~ 17:43:32) 
amarok ile ne yapılır:
dağda kamp yapılıyorsa arkasında odun taşınır.
kocaman köpek varsa ve arabanın içinde durmuyorsa o taşınır.
fiyatlardan hiç haberim yok ama şahsi olarak ben amarok tercih ederdim.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (13.12.17 17:46:37) 
park yeri sıkıntı olur amarokla


  • sutlu nescafe  (13.12.17 18:27:44) 
alacağınız arabayla ne yapacağınızı buraya soruyorsanız öyle bir arabaya ihtiyacınız olmayabilir.

önce aracı belirleyip sonra ihtiyaçlarınızı sorgulayacağınıza(tüketim için tüketim)
önce ihtiyaçlarınızın ne olduğunu belirleyip ona göre araç baksanız daha iyi(ihtiyaç için tüketim)
  • idexo  (13.12.17 19:00:04 ~ 19:00:31) 
Ben de farklı bir bakış açısından yanıt vereyim. Suv ile kamyonet kiyasliyorsaniz aklınızda kamyonet vardır. Bahsedilen dezavantajlar sorun değilse alın kullanın, keyfini çıkarın.


  • orient blue  (13.12.17 21:11:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.