[]

Çıplak kadın temalı haberlerden bıktım

Bunu kim yapıyor? milliyet, hürriyet...

Tamam yurdum abazasına hitab ediyorsun ama yani yuh artık ya.

Bu kadar mı salaklaşılır? KAdın meta haline getirilir..

Açın şu anda milliyet.com.tr yi, en az 3 tane çıplak kadın temalı haber bulursunuz.

''Öyle bir şey yaptı ki''.... Öyle bir şey yapıcam ki şimdi şok şok şok...

Soru: bana sadece haber okuyabileceğim internet sitesi önerin lütfen.

 
Özellikle milliyet beni de tiksindirtmişti uzun zaman önce. Cok abartmışlardı hatta, "liseli kıza otobüste öyle bir şey yaptılar ki" tarzı tacizi, tecavüzü çağrıştıran bir yığın sözde haber vardı.

Bunun üzerine türk medyasını tamamen hayatımdan çıkarma kararı aldım. Gündemi sputnik vasıtasıyla takip ediyorum. Diken, cumhuriyet, bianet gibi platformlar haricinde de yazı okumuyorum kolay kolay.
  • md11  (13.12.17 14:01:06) 
ajans oku sen. aa, iha, dha ..


  • papazi dovdurmeyecektik  (13.12.17 14:02:24) 
kullanmicaksin baba. bir haberi okumak icin neden bin tane fotografa tiklamamiz gerekiyor anlamiyorum. her fotograf altinda bir tane cumle var.


  • baldur2  (13.12.17 14:03:11) 
hurriyet milliyet vs hepsi aynı. diken.com.tr öneririm


  • stanley weber  (13.12.17 14:14:03 ~ 14:14:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.