[]

Kahve makinesi alıcam

Eve.

Şirkete almıştık bundan.

www.hepsiburada.com

Allah için güzeldi yani. Sıcak yapıyodu. Kahve filtre kağıdını koyuyodun, üstüne öğütülmüş kahveyikoyuyodun, su bölmesini dolduruyodun. Yapıyodu.

Şimdi eve de alıcam ama tek kişi 250 lira civarı vermek zorlar. Braun delonghi nin falan var mesela 170 180 liraya. Alsam mı onlardan. Ama bir sürü yorum var anlamıyorum ki ben. Demiş ki su filtresi var. Ne bileyim otomatik kapanıyo falan.

Ben bunla aynı çalışma prensibine sahip olanını bulabilir miyim. Aynı anda kahve filtre kağıdı ve öğütülmüş kahve de sipariş edicem çünkü.

Thx.

 
hepsi aynı zaten filtre kahve için bu modellerin. biraz üstü işte kağıt değil altın filtre falan.
delonghi, philips hangisi ucuzsa al. işte sürahi cam mı metal mi durumları falan var.

  • passion rules the game  (13.12.17 13:11:23) 
delonghi icm2.1b. Farklı farklı sebepler ile 3 kere aldım, hep memnun kaldım. Muhtemelen 170 - 180 lira dediğiniz model budur. Fiyat uygun performans yüksek, tavsiye ederim.


  • tss  (13.12.17 13:15:15) 
Bosch kullanıyorum ben, 5 sene oldu. Memnunum.


  • sopiro  (13.12.17 13:29:27) 
hepsi aynı, kimisinin ayrıca tel filtresi oluyo sanırım ama zaten kağıt filtre istiyorum demişsin sen. en ucuzunu al bence de.


  • yuto  (13.12.17 13:50:12) 
a101 de 60 liraya satıldı. hala vardır belki. çoğu aynı işi yapıyor. ben memnunum. kağıt filtre ve duş başlığı şeklinde ise zaten ihtiyacınızı karşılar.

öğütülmüş kahve 15 dk içinde bayatlar. kahveyi kendiniz öğütün. el değirmenleri 50 60 lira.
  • vassal  (13.12.17 14:03:48) 
www.teknosa.com

şunun 10 yıl önceki modeli var bende taş gibi hala. belki şimdi bozmuştur ama bilemedim. 10 yıl çok geldi bi an.
  • dedim dedim de kime dedim  (13.12.17 14:04:34) 
kafa karıştırmak gibi olmasın ama filtre kahve makinesine bu kadar para vermene gerek yok tchibo dan git bir kahve mak. al. kapsulü kullandıktan sora kes çevresini istediğin kadar kahve doldur yap.


  • mikahakkinen  (13.12.17 14:15:09) 
Eğer tek veya 2 kişi içecekseniz moka pot seçeneği de var.

urun.gittigidiyor.com

listelist.com

Bir de 2. el sitelerinde oldukça fazla sayıda filtre kahve makinası uygun fiyatlara satılık durumda.

Tchibo kapsül olayı ise biraz para tuzağı gibi. Kapsüller pahalıya geliyor.
  • faithless  (13.12.17 18:31:06) 
delonghi icm2.1b +1 3 senedir kullanıyorum hiçbir şikayetim yok.


  • kaymaktutmayansicaksut  (13.12.17 19:11:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.