[]

kindle için kaynak konusunda yardımcı olabilecek var mı?

Kindle aldım fakat kaynak konusunda sıkıntım var, elimdeki pdf leri attım ama büyük çoğunluğunda karakterler ve harfler sorunlu, okuyamıyorum. Bilgisayarım da yanımda değil, kaynak bulma konusunda problem yaşıyorum, Ankara da olup bu konuda yardımcı olabilecek varsa çok güzel olur.

Teşekkürler


 
istediginiz kitaplar varsa mail atabilirim?


  • pide  (12.12.17 22:49:44) 
Meritokrasi ye bakın bence


  • lanetolasibeyaz  (12.12.17 22:52:23) 
Bende kindle pw2 var 2015 te almıştım, şu ana onlarca kitabı ücretsiz okudum sayesinde ve elime binlerce kaynak geçti. Fakat pdf diyorsanız baştan ofsayt, kindle ile pdf olmuyor pdf anca tablette iş görür. Kindle ile epub olur, epub formatında kitabı mobi ye internetten ya da pc programını (calibre gibi bir ismi vardı) indirip Kindle i pc ye bağlayarak kolayca kitap yükleyebilirsiniz. Ben pc kullanmadığım için kitabı mobilden netten mobi ye çevirip o mobi dosyasını Kindle e ait olan xxx@kindle.com mailime attığım an Kindle a otomatik olarak kitap yükleniyor wifisi açıksa.

Kaynak olarak Google da dünyalarca kaynağa ulaşmak mümkün epub kitap diye aratırsanız. En iyisi şu sitede ama, derli toplu bir kaynak
m.egitimmatik.com
  • siyah giyen adam  (12.12.17 22:54:09) 
calibre diye bir program var onu indirip kuruyosun (kindle in itunes u gibi bisi bu ama cok daha kolayi)
sonra buldugun epub uzantili ebook lari bu programla convert ediyosun ama convert ederken AZW3 formatini secmen lazim
bu formatta cevirdigin kitaplari direkt import ediyosun kindle'ina
sonra oldu da bitti
  • rentts  (12.12.17 22:59:22) 
Meritokrasi + calibre


  • chezsoi  (13.12.17 08:06:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.