[]

internetten vitamin almak

değerli amazon ve ali express guruları, benim peder gözleri için balık yağı içeren bir vitamin kullanmakta. türkiye'de satılanların hem içindeki tablet sayısı az hem de tablet sayısına oranla fiyatı pahalı. yurt dışında satılan muadilleri hem daha uygun hem de içindeko tablet miktarı fazla. bu nedenle amazon'dan sipariş verelim istedik. sorum şu;

1- yurt dışından vitamin sipariş edebiliyor muyuz?
2- sipariş edebilirsek gümrüğe takılmadan ürünü alabiliyor muyuz? bir ara doktor reçetesi getirme şartı aranıyordu, bunu, onun için sordum.
3- reçete gerekliyse doktor göz hekimimi olmalı yoksa herhangi bir doktor da yazabilir mi?

 
Bir keresinde amazon üzerinde centrum 365 siparişi vermiştim. Türkiye'dekiler hem 29'luk pakette hem de çok pahalı idi ve sorunsuz gelmişti ama bu dediğimin bir 5 yılı var. Yılbaşından dolayı gümrükler yoğun olabiliyor. Yalnız ilaçlar kesinlikle yasak.


  • lubbullub  (12.12.17 19:47:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.