[]

Ayakkabı Seçiminiz nedir ?

iyi geceler ahali,

1 yıl içinde 3 tane ayakkabıyı tarumar ettim. Ayak değil toynak...

Meraktan soruyorum anormallik bende mi ?

1 yılda kaç ayakkabı eskitiyorsunuz, 1 yılda kaç ayakkabı alıyorsunuz ?

En çok tercih ettiğiniz marka nedir ? Hangi yönden estetik/sağlamlık/fiyat-verimlilik/kullanış zenginliği/konfor...

görüşmek üzere.

 
Belli bir marka yok; hoşuma giden ve kullanışlı bulduğum ayakkabıları giyiyorum. Tabii rahatlığım son derece önemli.

Ayakkabının yıpranmaması için düzenli olarak giydiğin birkaç çift ayakkabın olmalı ve aynı ayakkabıyı art arda iki gün giymemelisin. bir gün bırakmalısın ki ayakkabı dinlensin, nefes alsın.
  • fragile lady  (12.12.17 00:32:55) 
Ayakkabi almak icin eskitmeme gerek yok, kendisi benim icin bir fetis nesnesi.


  • bruceandwayne  (12.12.17 00:41:50) 
Ayakkabım bol. Eskitmeye fırsat olmuyor o yüzden. Almak için de eskimesini beklemiyorum.

Devamlı giyiyor olsan bile bir yıl içinde üç ayakkabı eskitmek normal değil.

Belli marka yok aldığım. Ama şans işi biraz da. Aynı modelin iki farklı rengi var mesela pumadan. İlk alınan sağlam, sonra alinan yırtıldı sağdan soldan.

Vans cidden kalitesiz oluyor o kesin. Onun dışında beş senedir giydiğim konversler sağlam mesela.
  • elorelia  (12.12.17 00:49:26) 
klasik-casual'da divarese. fiyatına göre çok iyi kalitede olduğunu düşünüyorum. ucuz ve konforlu. sağlam da sayılır. çok ayakkabım olduğu için eskimiyor.

spor ayakkabıda puma whirlwind favorim.
  • soft  (12.12.17 01:32:25) 
New balance ve skechers giyiyorum genelde.


  • baldur2  (12.12.17 08:40:23) 
Gündelik hayatta New Balance, Skechers ve Camper. İş için de Camper denedim ve çok memnun kaldım. Başka ayakkabı almam sanırım iş için.


  • orient blue  (12.12.17 09:29:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.