[]

e kitap okuyucu

alma niyetiyle bir sürü şey okudum ama kafam iyice karıştı.kindle'ı çok övmüşler.sorum şu:taranmış tez ya da kitap pdf'leri ya da pdf olarak oluşturulmuş tez ve kitapları rahat okuyabilecek miyim ve de reklam olacak mı? son olarak hangi modeli kaç tl'ye nerden almak? teşekkürler.




 
Kindleda PDF okumasına okursun da çok verimli olmaz. Özellikle tez vs. gibi grafikli büyük PDFler hiç olmaz.

Sırf pdf okuyacaksan hiç Kindle alma.
  • AlsterWasser  (11.12.17 23:47:52 ~ 23:48:16) 
pocket denen bir uygulama var, pdf'ti ekran görüntüsüydü kaydedilebiliyor bilgisayardan telefondan. kobo'larda da var bu uygulama, hesabı eşitleyince başka bir hesaptan kaydettiğin metne e okuyucudan ulaşabiliyorsun. bu açıdan akademik olarak daha faydalı kobo, ışıklı modeli aura alırsan işini rahat rahat görür. kindle'da bir de format değiştirmek falan var, kobo aura al derim ben.


  • Bruce  (11.12.17 23:50:59) 
bende kindle pw2 var çok memnunum ama, kobo glo 2 çok iyi olmuş, sarı ışık olayı fln var, bence çok bitirici bi özellik.

bunu satsam kobo alırım
  • nucleon  (11.12.17 23:56:59) 
yeni modelleri bilmiyorum ama kendi deneyimlerimden soyleyecek olursam, pdf icin e-reader alinmaz. tablete yonelmek daha mantikli olur. ama kitap okumak istiyorum epub mobi takilacagim derseniz kitap okuyucu tadindan yenmez.


  • pwnography  (12.12.17 00:01:07) 
kobo gayet iyi ama pahalı. auro h20 kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım pdf konusunda da. e-kitap okuyucu kullanacaksan zaten calibre diye bir programla içli dışlı olacaksın. kullanacağın cihazla ilgili bu program yorumlarına bak derim ben.

kobo öneririm ama pahalı bence.
  • eti cin  (12.12.17 00:09:21) 
PDF için ReMarkable veya Sony Digital Paper gibi şeyler lazım. Kindle'da zor olur. Onları alacağına da bi iPad pro alabilirsin.


  • bartman  (12.12.17 00:34:34) 
kindle türkiyede fiziki olarak bulup deneyemezsin ama henmen hemen aynısı kobo d&r'da satılıyor. açıkta gidip deneyebilirsin.

soruına gelince, en iyi versiyon epub olarak okursun. pdf de okuyor ve gayet sorunsuz. reklam yok.
  • eindaclub  (12.12.17 10:21:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.