[]

Yves Rocher'i nasıl bilirsiniz?

Hangi ürünlerini kullanıyorsunuz? Tavsiye eder misiniz?

Bir de cruelty free olup olmadığıyla ilgili kesin bir bilgi bulamadım. Bilgisi olan var mı bu konuda?


 
hocam er kişisiyim. cildim yağlı, ama feci yağlı. buraya gittim, durumu anlattım, yeşil bir yıkama jeli verdiler, bir de krem. nemlendiriciymiş. işe yaradı, güzel oldu.

yine buradan arkadaşların tavsiyesi ile şampuan aldım ama o pek yaramadı, daha doğrusu saç kremi olmadan bir şey ifade etmiyor.
  • giovanne  (11.12.17 21:53:35) 
CF değil. Çin'de satışı var. Çin'de satışı olan her ürün hayvan testine açık. Kendileri yapmasa bile Çin pazarına girmek için yapıyorlar.

Kullandığım bir ürünü var, o da kil maskesi. Çok memnun olduğum için alıyorum hala. Cilt bakım ürünlerinin eşsiz bi tarafı yok. Alternatifleri bol. Makyaj temizleyicisi çöp. Kremi, temizleyicileri filan vasat. Şampuanları iyi. Makyaj malzemelerini hiç denemedim, ama alternatif zaten çok bol bu ürünlerde, sıyrılacak bi kalitede değil.

Çok sık indirime girer, sadakat kartına indirim yapar. Doğum günü ayınızda iki üründen biri, dört üründen ikisi bedava. Bitkisel içerik mottosu, ama içeriğe bakınca diğer markalar ne kadar bitkiselse Yves Rocher de o kadar işte. Bitkisel, organik vs değil. Öyle pazarlanıyor sadece. Mağazaları imaj olarak "yüksek kalite" algısı yaratıyor Türkiye'de. Ama her şeyi vasat özetle.
  • gayda  (11.12.17 22:11:00 ~ 22:11:32) 
Pure system ve sebo vegetal temizleme jelleri güzel .
White botanical serisini leke giderici diye aldım bi işe yaramıyor. Ayrıca kullandıktan sonra temizlik hissi de yaratmadı bende. Sadece 30 spfli kremini beğendim gündüz kullanım için.
Elixir blabla diye bir göz kremini hediye etmişlerdi begendim ama çok mu harika, değil.
Şampuanlarından da ısırganlı olanın kokusunu ve saçı gıcır gıcır temizlemesini begendim.
Bir de portakal çiçekli bademli sabununun kokusunu çok seviyorum, gerçek portakal çiçeği kokusu.
  • curukturpkokusu  (11.12.17 22:24:35) 
Bazı parfümlerini sevdim, dönüşümlü olarak onları alıyorum. Makyaj ürünleri pek matah görünmüyordu, bir pudra aldım denemek için hiç beğenmedim. Hediye kampanya derken duş jeli almaya girip bir torba dolusu ürünle çıkıyorum, bu duruma çok içerliyorum.


  • wish i could find a way to disappear  (11.12.17 23:17:48) 
El kürünü ve kremini beğenmiştim, 1-2 parfümünü de. Göz kremini hiç beğenmedim.


  • mslny  (11.12.17 23:27:54) 
Ya ben cf diye biliyorum zamanında araştırmıştım ama sonra ne oldu bilmiyorum :/

Göz makyaj temizleyicisinden çok memnunum. Akneye meyilli ciltler için nemlendirici var onu çok beğendim. Pure system galiba. Rimeli iyi, sexy pulp adı. Duş jellerini kullanıyorum. Bi de şampuan hediye etmişlerdi ısırganlı, onu da beğenmiştim.

Allığını almıştım şeftali rengi ama pigmentli değil pek, çok çok hafif.
  • mutlusismankedi2015  (12.12.17 10:35:31) 
Ürünlerinin çoğunda paraben var. Yani kanserojen. Alırken içeriğine bakın mutlaka.


  • mithrilfender  (12.12.17 11:27:36) 
@gayda'nın dediği gibi, Çin'de satış yapabilen tüm kozmetik markaları hayvan deneyi yapıyordur. Çünkü Çin hayvan deneyini zorunlu kılıyor.

Dolayısıyla benim de kullanmadığım bir marka. Çok şey kaçırdığımı sanmıyorum.
  • peggy  (12.12.17 11:38:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.