[]

Galatasaray - Atletico Madrid / Ali Sami Yen

selamlar, 8 sene oncesine kadar hic bir ic saha macini kacirmamis ancak 8 senedir de hic bir maca gitmemis biri olarak soruyourum, son durumu bilenler yardim ederse ne ala.

Gs - Atletico Madrid macina 2 italyan misafir ile gidiyor olacagim. Bu anlamda?

- biletler ne zaman satisa cikar, biletixten site cokmeden alabilir miyim?
- hangi tribune gotursem, yeni acik bayar gibi. Kapali da cok mu tuzludur? Ustu kapanmis eski acik bambaska mi yoksa? Fiyatlar da ucar lan simdi bu macta..
- Bir onceki soruya yabanci misafirlerin hem birazcik insani hem de tribun gazini yasayabilecekleri bir oneri ile gelirseniz sevinirim.

tesekkurler

 
iki italyan misafir ile geleceksen yeni açığı tercih et. biletix.com'dan eski açığa bilet alman çok zor ama yeni açık bulabilirsin gibime geliyor.


  • luchetti  (07.02.10 21:58:30) 
ispanya'daki macin sonucuna göre burada bilet sorunu olur ya da olmaz. orada berabere kalirsak ya da yenersek bilet bulabilmek zor olur.
büyük ihtimalle eski-yeni biletleri 50 lira, kapali da 120 lira olur o macta. kapali alt'a gidebilecekseniz oraya gidin, yani hem eski acik i uzaktan izlemek hem de maci izlemek icin güzel bir yer.

sen nereye gidiyorsun derseniz ben eski acik'tayim, atmosfer orada :)
ama eski acik'in cogu kombine oldugu icin bilet satisa ciktiktan sonra 2 dakikada bitecektir muhtemelen.
yeni acik biletine abanmak daha mantikli.
  • zeykur valekov  (07.02.10 22:56:49) 
fiyat-performans-atmosfer-tribün coşkusu korelasyonunu dikkate alırsak "eski açık" tek tercih olmalı. ama kombineli seyirci çok olduğundan bilet sayısı çok az oluyor. karaborsa dışında bulman çok zor gibi. eğer paramız var dersen "kapalı alt"a gidin hiç kasmadan. maç izlenebiliyor orada. o maç da atmosfer olmaması gibi bir durum söz konusu değil zaten.

tüm bunlarla birlikte sezonun bilet bulması en zor 2-3 maçı olacağı kesin. şahsi fikrim açıkların ikisine de biletix.com'dan bilet alabilmenin çok zor olacağı yönünde. kolaylıklar diliyorum ne deyim.
  • bugrabute  (08.02.10 09:20:48) 
Tesekkurler arkadaslar, peki biletler ne zaman satisa cikar bir ongorunuz var mi? Fenerbahce - Lille macinin bilet satisi biletix'te gorunmekte. Bizimkiler bu kadar erken cikarmiyorlar sanirim.


  • murat mc  (08.02.10 09:45:03) 
biletler 1,5 hafta filan önceden gs bonus card sahipleri icin satisa cikiyor. daha sonra da maca 4 gün kala filan herkese acik biletler satisa cikar zannedersem.
maca 4-5 gün kala galatasaray.org a girip biletlerin ne zaman satisa cikacagina bakabilirsiniz.

  • zeykur valekov  (08.02.10 22:44:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.