[]

kitaplık alacağım

ben bakınca kafam karışıyo hepsi aynı görünüyo yani biri 50 lira biri 240 lira falan. kalite şeyi farkı var ama hangisi en ucuzken kaliteli bilmiyorum.
sizin öneriniz var mıdır? böyle standart 5 raflı beyaz düz bi şey olsa yeterli. fiyatı ucuz olsun yani ne kadar olabiliyosa.

bir de demonte gelse en en beceriksiz kişi bile kurabilir di mi? ben kurmadım daha önce hiç.

50 lira olan bu
www.tekzen.com.tr

240 lira olan bu
www.ikea.com.tr

 
bu ikisi arasında ucuz olanı al biraz dikkat ile kurarsın büyük bir zorluğu yok genelde.


  • basond  (10.12.17 19:51:30 ~ 19:52:03) 
demonte geldiğinde en beceriksiziniz bile kurabilir.

Ama ilginç kısmı şu, bu 5 raflı olan kitaplık ben bildim bile sürekli 50 lira, ne dolardan etkileniyor ne ekonomik durumdan çok şaşırdım.


Aslında bunu tekzen'e gidip gördükten sonra alsanız iyi olur, yani ben 1.yi alın demeye geldim ama fiyatının hiç artmaması beni biraz şüphelendirdi, napıyorlar diye merak ettim. tekzen'e gidip gördükten sonra 1.yi alın gitsin.
  • mete kudur  (10.12.17 19:52:10) 
Billy'ler daha uzun olduğu için içine ağır kitaplar koyunca daha fazla bel veriyor gibi geldi bana hep. 50 liralık kitaplığı da sağlam mıdır diye bir bakmadan almazdım ben.

Bu arada Adore Mobilya'nın kitaplıkları da fena değildir, onlara da bir bakabilirsiniz.
  • wish i could find a way to disappear  (10.12.17 20:28:05) 
biz de oyle bir kitaplik almistik fakat o kadar dayaniksiz ve adi cikti ki anlatamam. o yuzden bir seferlik masraf icin kotu mal almaya gerek yok.


  • duyurunun bug'ı  (10.12.17 22:11:00) 
Billy kitaplık ne ara bu kadar pahalı olmuş. Çok da matah bir şey değil bu. Benimki dik duruşunu kaybetti, ağırlıktan dolayı sağa yattı. Raflar aşağı doğru eğildi. Arka kaplama geri bombeli bir şekle girdi. Tek artısı rengi hiç solmadı.

Billy kesinlikle 240 lirayı hak etmiyor. Tekzendekini bilmiyorum
  • yemrem  (10.12.17 22:15:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.