[]

3 sene sonra gelen bir mesaj

Eski sevgilim bana 3 yil aradan sonra kisa mesaj atmis. Ama mesaj aslinda bana degilmis, yani baska birinin ismi Var mesajda. Numarasi da ezberimde olduğu için tanidim.

Bu arada 3 senedir (yani ayrildigimiz gunden bero) tek bir kelamimiz yok birbirimize.

Yanlis mesaj atilir anlarim da, 3 sene sonra hala numaramin onda bulunmasi nedir? Yanlislikla bile olacak is değil bence.

Size böyle bi mesaj gelse, cevap yazar misiniz yoksa öyle birakir misiniz?

Not: önemi olacaksa Erkek olan benim bu arada

 
3 sene sonra numaran bulunabilir normal. Google Drive, iCloud vb. bir sürü yer yedekliyor rehberi. Eski bir kayıt geri yüklenmiş olabilir formattan sonra. İletişime geçmek istemiyorsan veya olumsuz şeyler yazacaksan bırak bir şey yazma. Eskiye dönme niyetin varsa yaz.


  • Lim5  (10.12.17 17:12:43) 
Öyle bırakırım,kasıtlıysa zaten bir mesaj daha gelir.ona da yanıt vermem çünkü yanlış mesaj atmak mı kaldı :) Yaşasın pasif direniş


  • denef  (10.12.17 17:13:42 ~ 18:48:41) 
Bana da gelmisti boyle bir mesaj. Ama benimki yanlislikla atilmamisti. Gayet bilincliydi. Seni affetmiyorum tarzi biseydi ama ustu kapali yurume pesindeydi. Nitekim oyle de oldu zaten. Bikac ay sonra acik bir sekilde yurumeye basladi.
Numaran onda olabilir. Neden silsin ki? Dusman degilsiniz nihayetinde. Fakat o mesaj gercekten yanlislikla mi, pek emin degilim. Bahane ariyor bence. Senin de gonlun varsa, sen de yanlislikla cevap ver. Yoksa, salla gitsin.

  • balpolen  (10.12.17 17:14:36) 
Bence gerçekten yanlışlıkla olabilir
Çok takılmamak lazım

  • benaslindayohum  (10.12.17 17:16:36) 
@denef: cevap yazmazsam totosu kalkar diye korkuyorum. Yani "demek ki benim olduğumu biliyor ve hala Bana tepkili" gibi

Aksine tanimazdan gelerek "pardon yanlis kisiye attiniz, ben o kisi degilim. Iyi gunler" daha agir olur diye dusunuyorum... Nasıl fikir Ama? :D
  • yarey  (10.12.17 17:19:11) 
Mesaj içeriği mühim bu durumda.


  • antik depresan  (10.12.17 18:24:00) 
benim de numaram eski arkadaşımda var, ara ara numarasını değiştiriyor sapık mı dır nedir bana mesaj geliyor yeni numaram bu diye. Ben kendi karakterim gereği, ayrılık sonrasında evin anahtarı dahil herşeyi değiştiriyorum. İstiyorum ki, illa dönmek istiyorsa o kapıyı kırsın geçsin. bu tür küçük aksiyonlara dahil olmasın.


bana böyle bir mesaj gelse, o an sohbet etme ihtiyacım varsa cevap yazarım. yoksa zaten ilgilenemem istesemde. Ama bu bana dair bir durum bende bir işi yapma eylemi, affınıza sığınarak vahiy şeklinde oluyor, yani sanki ben yapmıyorum bana yaptırılıyor gibi oluyor. Mesela bir mesajı yazıp silsem tekrar o etkide birşey yazamam. O yüzden o an ihtiyacım varsa yazabiliyorum yoksa beceremiyorum.
  • mete kudur  (10.12.17 18:32:05) 
hem tepkiliyim sanar diyorsun, hem de tepkili olduğunu bize gösteriyorsun : ) bravo.

bence hiç cevap vermesen senin için daha iyi. hem gerçekten de yanlışlıkla atmış dahi olabilir.
  • idexo  (10.12.17 20:05:45) 
Bizde ayrılanın helvası yenir, Ama Siz ne düşünürsünüz bilemem. Yeni başlangıçlar iyidir. Şimdi başlasan hep eskiler aklına gelir...paranoyaklık rulez


  • kleider  (10.12.17 20:11:18) 
cevap bile verme boşuna heveslenmesin


  • lcha  (11.12.17 14:17:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.