[]

Tahhütlerden kurtulmak

Aynı operatöre ait 2 hattım var. İkişer cihaz taahhütü var. Toplam 4 cihaz yani.

Cihaz taksitleriyle beraber ikisi de ayrı ayrı 200-300 tl fatura geliyor. ayda 400-500 tl fatura demek.

Not: Bu cihazlar bana ait değil aslında. Bir akraba kazığı yedim, uzun hikaye.

Bunları bu şekilde ödeyemiyorum. Ödüyorum da, tüketiyor beni. Tarife taahhüt bozup, hatta mümkünse numara taşıyıp, akabinde operatörle ile anlaşma yoluna giderek bir yapılandırma falan isteyip ufak taksitlerle ödemek istiyorum.

Mümkün müdür acaba? Bezdim artık.

 
Turkcell Finansman ile aldıysanız geçiş yaptığınız zaman tarifeye bağlı taahütleriniz bozuluyor onların tazminatını ödüyorsunuz. Cihaz taksitleri için her ay bankaya gidip taksit yatırcam diyip yatırıyorsunuz. Turkcell Finansman bildiğiniz ihtiyaç kredisi gibi çalışıyor, erken kapatmanız durumunda düşüyorlar fiyatı hatta.


  • gozu acik sevisen yahudi  (10.12.17 03:38:47) 
Evet Turkcell Fİnansman. Fakat tarifeden kaynaklı ceza haricinde cihaz bedelleri tek seferde gelmez mi diyorsunuz? Bu güzel haber. Gider cihaz taksitlerini yatırırız o dert değil.


  • deveyi diken adamin ta kendisi  (10.12.17 03:40:39) 
ben de aynı dertten muzdaribim, birçok diğer dertle birlikte. çalışırken bir şekilde ödüyordum ama işten çıkarılınca bir anda dibe vurdum. başka şeylerle birlikte, bunun için de borçlandım, bir şekilde yaptım ödemeleri. şimdi bir cihazın taksidi bitti, diğeri de temmuzda bitecek.

@gözü açık sevişen yahudi'nin dediği gibi olabilir ama emin değilim.

şunlar bir bitsin, bir daha tövbe...
  • runagain  (10.12.17 05:49:01) 
bu çakallar senin kullandığın tarifenin fiyatını kağıt üstünde yüksek gösteriyorlar. cihazdan ayrı kullandığın kendi tarifen. misal 50 liralık tarifedesin ya. güya bu tarife 100 tl de sana tahhütten dolayı 50 lira yapmışlar gibi. işte kaç aydır kullandıysan taahhüdü bozduğunda geçmiş indirimleri de alıyorlar. 10 ay kullandıysan 50 liradan 500 lira kilitliyorlar. ona da bak muhakkak.


  • efruz  (10.12.17 14:50:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.