[]

Kanal Tedavisinde Acıması mı gerekiyor?

Selamlar,

Kanal tedavisi yaparken, 3 kanallı bir dişte,
Kanalların içine tek tek teli sokup nereye kadar ilerleyince acıdığına bakmak mı gerekiyor?
Neden iğne yapıp uyuşturmuyorsunuz dediğimde dişçi buna benzer bir şey söyledi,

Doğru mu diyor, yanlış mı anlamışımdır ben?

 
Bende öyle olmadı. Kanal derinliğini ölçen bir alet ile baktı zaten öncesinde oradaki sinirleri uyuşturan bir iğne yaptı. Sonrasında neler yaptığını hissettim ama bir ağrı olmadı.


  • gozu acik sevisen yahudi  (10.12.17 03:16:11) 
Valla yaptırıyorum ben ilk gün bayağı acıdı böğürttü doktor ama 2. Seansımda hiç hissetmedim gelecek cuma yine gidicem acımaz herhalde.


  • England  (10.12.17 03:24:39) 
uyuşturmasa ağrıdan duramazsın.

iğneleri kanala sokup film alıyorlar, o sırada kanalın dibine kadar gidip gitmediğini anlıyor, ona göre davam ediyor ya da dibe geldik tamam diyor
  • oscar  (10.12.17 03:45:34) 
Geçtiğimiz ay içinde iki kanal tedavisi yaptırdım. İkisinde de gayet anestezi yaptı ve tedaviye diş uyuştuktan sonra başladı. Anesteziye rağmen telleri çok derine soktuğunda şimdi biraz acıyabilir falan deyip beni uyardı, ama hiç acı var mı acı diye bana sormadı.


  • wish i could find a way to disappear  (10.12.17 14:26:42) 
Geçen cuma gittim. allah yardımcın olsun kardeş, hoplattı kadın beni koltukta. Geçici dolgu yaptı o dolgu da düştü, üstüne bastırınca ağrıyor dişim ya da çenem bilmiyorum. Bi daha gidicem işte çok ağrıyor diye yavaş yavaş yapıyor doktor kökleri çok derindeymiş 3 kanallı benim dişimde.


  • England  (20.12.17 13:31:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.