[]

Litecoin almak?

litecoin almak mantıklımı sizce?




 
bu soruların mantıklı cevabı yok, kripto paralar 40 yıllık finans uzmanlarını bile ters köşe yaptı. kafanı duvara vurmayacak şekilde bir miktar yatırarak temkinli bir al sat politikası ile alt coinlere girebilirsin ya da alıp unutursun buna lit coin de dahil. şu an 15 bin dolar olan bitcoin zamanında ani bir düşüş yaşayıp bir daha o seviyeye gelmesi 4 yıl aldı.


  • Golgi  (09.12.17 00:47:57) 
yalnız araya giriyorum kusura bakmayın ama bu işin içinde olanlar beni aydınlatsın. yahu bitcoin ve diğer coin türleri ne ara yatırım aracına dönüştü? bitcoin'in amacı diğer paraların yerini almak, günlük hayatta ödemeleri kolaylaştırmak değil miydi? ben sürekli değer kazanan bir parayla ne diye gidip çikolata alayım? çikolataya verdiğim 0.000001 bitcoin ertesi gün %10 değer kazanıyorsa bitcoin harcayarak aptallık etmiş olmuyor muyum?


  • sporty  (09.12.17 00:52:59 ~ 00:53:18) 
bitcoin altina donustu. harcama icin cash ve litecoin onde.


  • 000000  (09.12.17 00:55:22) 
bugün arttı diye mi soruyorsun? iota'ya da öyle yaptı millet.
"fomo: fear of missing out" olmayın, kaçırıyorum diye heyecan yapmadan önce oturun araştırın okuyun.

şu an 140 dolar galiba, daha geçen 100 dolardı. Belki 2018'de 200-300'lere yol alır bilemeyiz. Ama her şeyi yine bitcoin belirliyor şu an. O yükselince bunlar çakılıyor, o düşerken bunlar yükseliyor.

her zaman söylendiği gibi: kaybetmeyi göze aldığınız (ihtiyacınız olmayan) parayı cryptocurrency'lere yatırın. Bir gecede yarıya düştüğünü görürseniz kalp krizi geçirmeyin. (ve satmayın, yani ya stop loss koyup %10 zararda hemen satın ya da bekleyin yükseleceği zamanı (o da gelir gelmez bilemem))
  • rodriguez2  (09.12.17 01:03:21) 
Zamanında iki yıl paramı ltc de tuttum. Faiz bile daha çok kazandırırdı. Bence hiçbir şekilde para koyulacak bir coin değil.


  • catch the arrow  (09.12.17 01:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.