[]

3 tane çeyrek bilet aldım ben salak mıyım?

Nimet abla'dan bilet aldım. bize de çıkabilir mi? yoksa o parayı bağışlasa mıydım?

61 mil. TL bi kişiye çıkıcakmış.


 
bi kişiye çıkması kesin değil. 3-4 farklı bilete çıkabiliyor.
4 çeyreğe çıkıp 15,25 milyon paylaşılabilir.

salak değilsin, hayal kurma hakkın var işte 1 ocağa kadar. hayal satın alıyorsun.
  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (08.12.17 19:02:05) 
Yok est. Kucukken babam seri alirdi 15 tane falan sasirirdim. Buyudum simdi ben 1 belki 2 tane aliyorum yeterli bence sans isi sonucta. Paran varsa sikisik degilsen sorun degil.


  • imelih  (08.12.17 19:05:13) 
ben de alıcam bu sene.

çok mantıklı hareket
  • nucleon  (08.12.17 19:10:17) 
biz bütçe ayırdık 30 bilet alıyoruz.

salak değilsin. sırf hayal kurmana bile değer.
  • benaslinda  (08.12.17 19:14:07) 
iktisatta loto vs. için aptal/enayi vergisi denir...

ama ya çıkarsa? :)
  • passion rules the game  (08.12.17 19:42:01) 
Yine tanıdıklara çıkıcak ama insan 1 ocağa kadar hayal kuruyor o paraya mis gibi. Bu ülkede hayal kurmak bile parayla vay anasını.


  • England  (08.12.17 20:22:55) 
almayın şunları en güzelinden yemek yerdiniz büyük ikramiye çıkma ihtimali uçağınızın düşme ihtimalinden daha az .sürekli uçağın düşmesini ikramiye çıkmasını da düşünmek saçma.at yarışı iddia oynasanız neyse diyeceğim .


  • birdposing  (08.12.17 21:18:08 ~ 21:18:31) 
o paralari yiyorlar ki eskiden insanlara cikiyormus simdi kimseye cikmiyor sadece icediyorlar, bununla ilgili cok yazildi cizildi, eksisozlukte millipiyango altina bir bakin


  • mavicorap  (09.12.17 01:59:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.