[]

mersin mi adana mi ?

is icin 2 yere gidilecek ve secim bana ait olacak; sizce hangisine gideyim 1-2 gun kalinacak en fazla; ne yapilir, ne edilir ? is disinda zamanim olacak cunku bol bol




 
Deniz kıyı şehri tantuni istiyorsan rakı-balık --> Mersin
Kebap, Eski Adana, yeni Adana, kebap, rakı- kebap --> Adana

  • amonaki  (08.12.17 18:09:36) 
mersin. yapacak daha çok şey bulabilirsiniz iş çıkışında.


  • dedim ben sana  (08.12.17 18:13:29) 
Sana cevreyi gosterecek yerli biri varsa ve araba varsa yani seni iyi yerlere goturecekse falan adana yoksa mersin.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (08.12.17 18:22:30) 
kalacak yer olarak mersin, vakit gecirmek icin de 1 gun mersin, 1 gun adana. tantuni bence overrated bir olay tabii ki zevk/renk meselesi.

adana icin onerilerim de ogle yemegi olarak firat doner de sutlu ekmek doner, kazim da muzlu sut, aksam yemegi olarakda dede kebap oneririm.
  • pwnography  (08.12.17 18:23:26) 
Yemek istiyorsan adana
Deniz hsvasi istiyorsan mersin.

  • i m sick tired  (08.12.17 18:36:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.