[]

Modem yeri değiştirmeyi hangi usta yapar?

Millet gülmeyin. Salondaki modemi evin öbür ucuna almak gerekiyor ama kim çekmişler hatları dünyanın en tuhaf mekanızmasını yapmış. Kendim değiştirmeye çalışsam bozar mıyım. Usta mı çağırayım, ttneti mı arasam?
Ühü:(



 
Kablonun uzunluğu mu yetmiyor? İnternet kablosunun evde ilk bağlantı yeri neresi. Eğer soketse daha uzun kablo al elektrikçiden o kabloyu değiştir. En tuhaf mekanizma derken ne yaptı ki fazladan iki kabloyu bağlayıp bantlamıştır
Çok kolay iş abartmana gerek yok.

  • fasulyek  (08.12.17 11:32:37) 
öncelikle ttnet bu işe bakmak istemeyebilir, onların sorumluluğu genelde binanın girişine kadar hattı getirmek sonrası girişten daireye kadar ve daire içi tesisat abonenin sorumluluğunda. dolayısıyla bu işi ttnet teknisyenleri gelip yapsa bile size bunun için bir fatura çıkaracaklardır.
kendiniz değiştirmeye çalışırsanız bozacağınız çok bir şey yok. dikkat etmeniz gereken husus telefon sinyali ile internet sinyalini ayıran splitter in nerede bağlı olduğu. modemi taşımak istediğiniz odanın duvar soketinin ana girişteki ucunu bulup splittlerin modem çıkışına bağladığınızda modeminiz o odada çalışsacaktır. eğer telefon kullanmıyor sadece internet varsa hattınızda bu da önemli değil.

  • nuh gemisini kaciran soyu tukenmis canli  (08.12.17 12:40:13) 
sırf modem taşınacaksa powerline alabilirsin uğraşmamak için


  • passion rules the game  (08.12.17 12:51:13) 
Elektrikçi yapar.
Tuhaf mekanizmanın fotoğrafını koyarsanız belki biz de nasıl yapılacağını size anlatabiliriz, o zaman siz de yapabilirsiniz.

  • burfak  (08.12.17 13:50:09) 
fotoğraf koyun bence de. normalde ustalık bir iş değildir.
bir de evin d,ğer ucuna almanız neden gerekiyor?

  • kisa  (08.12.17 15:41:51) 
Ucunu yeniden cakmak gerekmeyecekse zor bir tarafi yoktur.


  • i m sick tired  (08.12.17 18:46:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.