[]

Tur mu bireysel seyahat mi?

Ben turla biryere gitmeyi sevmiyorum. Yani kendim gezeyim az yer göreyim gerekirse ama tadını çıkarayım mantığında düşünüyorum. (Turla biryete gitmişliğim de yoktur ama)
Geçen evde konuşuyorduk. Mayıs gibi tatile gidelim mevzusu oldu (yurtdışı) Bu konu açıldı. Bizimkiler turla gidelim dedi. Ben siz gidin bireysel takılacağım dedim.
Onlar giderse paket (ya da adı neyse) tur ile 4 5 ülke gezecek, ben tek ülkeye gideceğim.
Detaylı anlatmış olabilirim de konuyu tam bilin ona göre yorum yazın istedim.
Sizce hangisi daha iyi?

 
ben de tek takılma taraftarıyım.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (07.12.17 22:18:07) 
bence de tek daha iyi. genelde bedava yürüme turları oluyor onlara katılıyorum ben, biraz bir şeyler öğrenip sonra kendim taklıyorum


  • peki madem  (07.12.17 22:20:46) 
ben de her zaman tek daha güzel vakit geçiriyorum.
Free walking tour +1

  • nickfury  (07.12.17 22:21:16 ~ 22:21:58) 
Dil ve enerji varsa, bireysel.

Dil bilmiyor ve yaşın biraz geçmiş "e ben de bir yurtdisi goreyim" kafasi varsa tur.
  • AlsterWasser  (07.12.17 22:25:57) 
güzel bir planla tek+1


  • hemsta  (07.12.17 22:26:19) 
bazen turla gidildiğinde uçak bileti vs. daha uygun olabiliyor, onun dışında ben de tek severim.


  • ocanal  (07.12.17 22:35:03) 
Evdekilerden ayri dusmeye degecek bir fark yok bence.


  • pofudukayi  (07.12.17 22:57:46) 
Bence tek

Ama ailemle gideceksem tur. Benim annem garantici insan. Kadın tur seviyor napayım. Yılda 2 defa turla geziyoruz içi rahat ediyor. Arabayla gidebileceğimiz yere bile turla gittik :)
  • jazzabel  (07.12.17 23:12:48) 
uçak otel falan ugrasmak istemiyorsaniz tur arti bireysel takilma diyorum. ekstralari almak zorunda degilsiniz, kendiniz gezersiniz.


  • ozgur bir kusun hatirati  (08.12.17 00:50:56) 
Ayrı gitmeye değecek bir fark yok +1

Tura katılmak demek sürekli kafile ile hareket etmek anlamına gelmiyor. Zaten turdan ayrı da takılabilirsiniz, ekstra gezileri satın almayın kendi ailenizle birlikte gezin oldu bitti işte.

Ben turu çok severim, adamlar her şeyi senin yerine ayarlıyor. Otel, uçak biletleri, şehir içi ulaşım, şehir konusunda çeşitli tavsiyeler vs. Tam tembel insan işi oh.
  • i m cool with that  (08.12.17 01:01:55) 
tek gitmek


  • acckr  (08.12.17 01:04:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.