[]

Turkiye'de firsatlarin listelendigi siteler

Yurtdisinda ornekleri olan, hotukdeals, dansdeals, ozbargain gibi sitelerin Turkiye alternatifleri var midir?




 
firsatbufirsat
yakala.co

  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (07.12.17 18:49:45) 
bahsettigim sitelere alternatif degil ama yine de tesekkurler


  • ekyil  (07.12.17 19:01:58) 
tabi ki donanımhaber sıcak fırsatlar bölümü. indirim taksit falan olsa ileride lazım olur diye kendileri için seri katil bile tutabilecek adamlar var orada.


  • passion rules the game  (07.12.17 19:19:45) 
Alerabat


  • i-pek  (07.12.17 19:27:29) 
donanimhaber! iste aradigim bu, bana bunlarla gelin :)
tesekkurler @passion rules the game

@i-pek sanki burasi da indirim kodu paylasan polonya sitesi gibi geldi bana, yine de tesekkurler
  • ekyil  (07.12.17 20:32:16) 
fırsatbufırsat tam dediğini yapıyordu, ama sonradan listeleme servisi olmaktan vazgeçip kendisi satış yapmaya başladı.

şu an hala listeleme yapan tumfirsatlar.com var ama o da eskisi kadar çok siteyi listelemiyor galiba. şimdi farkettim siteyi satışa çıkarmışlar :)
  • gman  (07.12.17 21:17:12) 
tesekkurler @gman, aradigim bu degil

eger konuda bahsettigim sitelere bakarsan farkini goreceksin.

farazi konusuyorum, migros indirim kuponu veriyor, 50 lira harcamaya 10 lira indirim, ayni zamanda bonus kart da 30 lira uzerine 10 lira geri oduyor, migros'da hafta sonuna ozel sut icin 6 al 5 ode kampanyasi var.

insanlar da hesapliyor ve 12 sut 30 liraya geliyor, tanesi 2.5 lira diye konu aciyorlar. aslinda donanim haberde da benzeri yapiliyor.

sizin bahsettiginiz sitelerde, sadece firmalarin (yada urunlerin) ilanlari listeleniyor. ayrica bunu firmalar kampanya olarak sunuyorlar, insanlar da bunun uygun fiyatli oldugunu dusunerek (gercekten firsat olanlar haric) urun/hizmeti aliyorlar. (benim istemedigim bu)

umarim yeterince acik olmustur :)

sunu da referans olarak koyayim buraya (aradigim sey bunu yapabildigin siteler); forum.donanimhaber.com
  • ekyil  (07.12.17 21:55:12) 
işte türkiye'de dh dışında bu tip bir yer çok zor. amazon kısmı vardı dh bunları da dolandırınca popülaritesi bitti :), bu kısım da olmasa batarlar. diğer kısımlardaki bilgili adamlar çok niş konularda çünkü.

eğer türkiye'de bir yerde söğüşlenecek bir indirim varsa, bil ki buradadır. yerel a101'deki indirimin fişini çekip atan var, sonra organize olup yakınlardakiler alıp kargoyla yolluyorlar falan. eğer online ürün gönderilmezse topluca hakem heyetine gidiyorlar :) çok enteresan bir oluşum. cem uzan klonları gibiler, dünyaya salsak süper güç oluruz 1-2 seneye :),

edit: aklıma geldi, biri de teknosa'da bazı ürünlerin ucuza satılacağı yerde depoda olabileceğini söylemişti, gidip oradakileri taciz edip ürün almışlardı sadsad
  • passion rules the game  (07.12.17 22:08:05 ~ 22:09:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.