[]

bir yakınımın kredi kartı borcunu ödeyeceğim

ancak bankada söylemiyorlar ne kadar olduğunu? nasıl öğrenirim bir yolu var mı?
denizbank bu arada, yardımcı olmak isteyen varsa:)



 
kredi kartı numaralarını al enparadan ödeniyor


  • gozu acik sevisen yahudi  (06.12.17 20:44:12) 
Borç miktarını öğrenemezsiniz. Bildiğim kadarıyla bu bilgiyi kişinin eşiyle bile paylaşmak yasak. Tahmin yürütüp ödeme yapabilirsiniz sadece, ki onu da kredi kartı numarası olduktan sonra hemen tüm bankalardan yapabilirsiniz.


  • gonion  (06.12.17 23:05:49) 
Seneler önce babamla şubeye uğrayıp annemin kredi kartını yatırmak istemiştik. babam genel rakamı hatırlasa da son birkaç lirayı net hatırlayamadı. adam da söylemedi, bildiğin büyük mü küçük mü oynadılar ahaha. en sonunda 2-3 lira fazla yatırdık galiba.


  • passion rules the game  (06.12.17 23:10:08) 
kvkk kapsamında söylenmiyor maalesef.


  • gliderpilot  (07.12.17 12:17:59) 
Öğrenemezsiniz. 3. Kişilere eş bile olsa söylenmesi yasak


  • mutlusismankedi2015  (07.12.17 18:17:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.