[]

İzmir'in ultra zenginleri hangi semtlerde yaşıyor?

İlçe bazında birkaç bilgi aldım ancak o bölgeler aynı zamanda ortahalli kişileri de barındırdığı için semt yada mahalle gibi bilgilere ihtiyacım var. Site adı falan da olabilir.




 
mavişehir,narlıdere.
Bornova ve Buca'da levanten konaklarında yaşayan zenginler de var,sahilevlerini unutmuşum evet. hep fakirlikten :)

  • denef  (06.12.17 11:03:15 ~ 11:16:43) 
Görünen zenginler arkadaşın dediği yerlerde yaşıyor ama ultra zenginler nadiren oralarda. Narlıdere yenikale mah, sahil evleri mahallesi. Yenikale kalburüstü, sahil evleri ultraya yakın.

Asıl güzelbahçe ve urlada müstakil evler var
  • Corrigan prefers beer  (06.12.17 11:11:41) 
narlidere sahilevlerinde bahce aralarında villalar var oralarda yasayanlara göre mavisehir ortasınıf sayılır bence


  • eriksatie  (06.12.17 11:31:37) 
sahilevleri kesinlikle
kışları sahilevleri yazları çeşmenin muhtelif yerleri
sahilevlerindeki para İzmiri satın alır
  • çınarım  (06.12.17 11:57:20) 
deu'nun yurtlarının olduğu yerde lüks bir semt vardı ismini unuttum orada da yaşarlar. mavişehir dediğin yer istanbulun ataşehiri gibi. tek farkı deniz görüyor olması. 20 katlı binada oturup zengin olmak mı yoksa müstakil villada oturan mı dersen tabiki villa.


  • blue eyes white dragon  (06.12.17 13:05:39) 
başka yer olsa (bkz: hırsıza yol göstermek) derler


  • kleider  (06.12.17 14:35:27) 
oo kapkaç şov. bornova


  • nıç  (06.12.17 14:36:47) 
Mavişehir zengin semti falan değil. Orta / orta üstü diyebiliriz.

2.500 lira kiraya 2+1 evde oturanlar ultra zengin mi oluyor :)
  • himmet dayi  (06.12.17 14:43:14) 
Mavişehir diyince aklınıza hemen çok katlı binalar gelmesin, eskiden bataklık olan kısımda villalar var, son derece lüks.


  • denef  (06.12.17 15:05:35) 
Çınarım +1 sahilevleri izmir'i satınalır.
Mavişehir'de de lüks villalar var elbet ama sahilevleri ayrı bir dünya. Arada gezmeye gidiyoruz oraya. Bak ultra lüks yaşantı gibi bir hayalim hiç olmadı ama; her gittiğimde efkarlanıp geri dönüyorum.
Hani ezelde ali'nin fakirken yat fotografına bakıp bakıp iç çekmesi var ya yeminle öyle bir duruma düşüyorum.
  • ismira007  (06.12.17 20:06:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.