[]

Hırsızlık

Yan binaya hırsız girmiş.Korktuk. Evden çıkarken alt ve üst kilidi 3' kez kitliyorum.Bunu da açıyolar mı?Çelik kapı. Başka neler yapayım caydırıcı.




 
Sahte kameralar var onları deneyebilirsiniz kapı girişine.


  • Kusursuz dostlarin dort ayagi vardir  (05.12.17 15:42:30) 
Aparman girişinde kameramız var.Eve de mi takayım?


  • basubadelmevt  (05.12.17 15:43:29) 
alarm taktirin. kilidi her turlu aciyorlarmis. arkadasim istanbul'da bir endustri meslek lisesinde ogretmen. her tur sucta uzmanlasmis ogrencisi var. bi tanesi de hirsizlik yapiyormus, acikca soylememis ama tavsiye vermis. en cok, her katta tek daire varsa bunu tercih ediyorlarmis mesela. ozel kilitler sadece 30 sn daha hirsizin isini uzatir demis.


  • pide  (05.12.17 15:48:23) 
3 defa kilitlemek doğru değil. 2 defa kilitlemeniz gerekiyor. 1 ve 3'ü çok kolay kırıyorlar. Alarmlı kapı kilitleri var onu önerebilirim.


  • 112 hayat kurtarır  (05.12.17 16:03:20) 
kilidi kırıyorlar. tuzaklı kilitler var onlardan taktırın.


  • inheritance  (05.12.17 16:19:25) 
Teorik olarak her kapı açılır ve her kilit aşılır ama bunun için gereken süre ve ses miktarı değişir. Hırsızlar bir dönem bizim apartmana dadandıklarında hep kapatılıp kilitlenmemiş kapıları açtılar. Bir keresinde benim kilitli kapıyla uğraşırken yan komşu nooluyor diye kapıya çıkınca kaçmışlar.


  • cleric  (05.12.17 16:31:43) 
Giriş zeminine mayın döşenebilir. Yerini unutmayın ama.


  • Delay Fuze  (05.12.17 20:44:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.