[]

çokonat'ın içi

hanımlar beyler, dışı da güzel ama ben asıl içini gofretini seviyorum. bunu bi şekilde bulma şansımız yok mudur? dışını sıyırıcam diye ellerim kirleniyor, insan içinde de yenmiyor zaten öyle dışını sıyırmalı. doğrudan çikolatasız fındıksız, iç gofretini alma imkanı var mı?




 
e onun içi gofret zaten. çokonat'a has özel bir gofret olduğunu sanmıyorum. öyle olsa bile dışındaki çikolata ve fındık olduğu sürece içindeki gofretin herhangi bir gofretten farkını anlayacağınızı da sanmıyorum. siz dışı kaplamasız gofret istiyorsunuz.

çok var. örneğin eti hoşbeş fındıklı.
  • kibritsuyu  (05.12.17 17:02:12) 
ürün olarak öyle bi şey olacak haliyle ama. dışını çıkarıp bi tadına bakarsanız hoşbeş ya da 9kat falan gibi olmadığını göreceksiniz. daha değişik içindeki kreması, kalınlığı, kıvamı falan.

belki ülker fabrikasında çalışan biri denk gelirse o yollar bana ancak bunu zaten :(
  • nickimin hakkini veremedim  (05.12.17 22:12:04) 
dondurma külahı onun sadece kuru kısmı. çokonat da olsa katmanların arasında kreması olan bir gofret.

kaplamasını soyup içini çıkarmayı nasıl başardınız onun?
  • kibritsuyu  (08.12.17 16:20:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.