[]

ikea vs. siteler

merhaba ankaralı duyurucular.
niyet ettik koltuk almaya, sitelerin tozunu da yuttuk birkaç kez. ancak kesemize uygun bir yer bulamadık. baktık ki ikea hem şık hem baya rahat, ikeadan alalım dedik. ama türlü türlü yorumlar okuduk, bir senede yamuluyormuş vesaire. ne yapalım şimdi? ben sitelere hiç bulaşmak istemiyorum. çünkü ödemeyi yaptıktan sonra muhatap bulmak çok zor. dürüstlüklerine güvenmek çok zor. malzemenin kalitesine inanmak çok zor. ama ikea öyle mi... sorunun cevabını kendim vermiş gibi oldum ama, yine de tavsiyelerinizi beklerim.



 
İkea'dan bir çok şey alınabilir ama çekyat, koltuk vs kesinlikle önermem.

Anamın evinde 60 senelik koltuklar var yeni gibi. Kendi evimde İkea bir tane eskittik ucuza getirim diye almıştım, şimdi Jysk aldık o da aynı bok(isveç malı sanırım) o da eskidi.

Türkiye'de ziyaret ettiğim arkadaşlarımda İstikbal falan var görüyorum bin basar İkea'ya.
  • bos gezenin bos ustasi  (05.12.17 03:30:40) 
ikea, tape home'a bakın. ikea'nın kaliteli koltuklarına göre daha ucuz, ama daha kaliteli.


  • babilbaligi  (05.12.17 10:12:05) 
2.5 senedir söderhamn köşe koltuk kullanıyoruz, memnunuz.


  • lemmiwinks  (05.12.17 10:15:01) 
Sitelerde gel ben yardımcı olayım 50 yıldır buradayız


  • gozu acik sevisen yahudi  (05.12.17 10:40:12) 
yukarida da esnafi varmiş ama ben yine de bildigimi soyleyeyim sitelerde duduklenme fiyat arastirmasi yap mutlaka disari gore.


  • sparkle kiddle  (05.12.17 11:32:23) 
4 senedir söderhamn kullanıyoruz.hem salonda hem de misafir gelince yatak olarak.
çok memnunuz.
www.ikea.com
  • demoniclewinsky  (05.12.17 11:40:07) 
ikea söderhamn iyi dayanıyor, çok da rahat, 3 seneden fazladır kullanan biliyorum gayet güzel koltuk hala. Sadece biraz yayılmalık bir koltuk olduğunu hesaba katın, böyle eski tip koltuklar gibi çok dik oturulamayabiliyor. ikea'da çok dandik koltuklar da var, onlar çabuk dağılıyor olabilir, fiyatlardan anlarsınız iyileri kötüleri.


  • nimberjack  (05.12.17 13:18:19) 
siteler uzak durun hem de koltukta; ikea konusunda cok bilgim yok ama tepe home tavsiye ederim


  • kamyonsans  (05.12.17 13:48:41) 
Nacizane tavsiyem sitelerden uzak duracak olursanız ider. Rapsodi, doğtaş dan da uzak durun çünkü onlarda siteler ile bağlantılı koltukcularla anlaşmalı çalışıyor. Sadece marka çakıyorlar üzerine.


  • gozu acik sevisen yahudi  (05.12.17 14:58:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.