[]

zihinde canlanan anılar

bazen özellikle de canım sıkkın olduğunda zihnimde eskiye dair tıpkı film izliyormuş gibi sahneler beliriyor. mesela 15-16 yaşlarındayken yazın balkondan dışarı bakarkenki manzara, havanın sıcak olması ama hafiften estiği gibi her türlü detayın aklımda olduğu anılar aklıma gelip duruyor ve ağlamaklı oluyorum.
size de böyle oluyor mu?



 
Oluyor ara ara


  • goodyes  (05.12.17 02:01:01) 
Evet.


  • hayirsiz  (05.12.17 02:13:54) 
olmaz mı... her sıkkın olduğunda hem de. karanlık bir oda ile desteklendiğinde daha iyi sonuçlar verir. artık uyusan iyi olur.


  • greenshadow  (05.12.17 02:22:36) 
Çok oluyor fakat özlemek güzel bence. Bazen o hissi tatmak için açıp high hopes dinliyorum. Bana o hissi bu şarkı getiriyor.


  • freetakilir  (05.12.17 02:52:34) 
olmaz gibiydi şartladım sanırım kendimi high hopes işliyor zihnime şimdi anıları. en iyisi uyumak sanırım böyle zamanlarda.


  • karamaleksey  (05.12.17 03:07:41 ~ 03:09:06) 
High hopes dediniz daha da dertlendirdiniz şimdi


  • uyusam iyi olur  (05.12.17 03:15:42) 
beyin özlüyor belki. bende de var


  • Cursed Chico  (05.12.17 03:50:18) 
11 yaşımda uzaktan bir akrabamız yaşadığımız şehre gelmişti, onu ziyarete gidiyorduk. Arabadaydık. Yolda giderken sıkıldığımdan mıdır, yaşın ya da kafanın verdiği saçmalıktan mıdır; kendime 'Bakalım yapabilecek misin aycho. Bu anı ömrün boyunca unutma. Yoldasın, motorun sesi böyle, dışarı baktığında Altınyol'u görüyorsun. Şurada 4 tane palmiye var. Annen de sen de çizgili t-shirt giymişsiniz, altında yeşil şort var. Teypte Adalar'dan Bir Yar Gelir Bizlere Çalıyor'. Bir yandan Altınyol'un, bir yandan motorun kokusu fena ve keskin' demiştim. Şimdi ara ara, 'Ben hala o anı ve o ortamı hatırlıyorum' der der kendi kendime gülerim. Niye böyle yaptım, bilmiyorum ama tüm ayrıntıları çok net hatırlıyorum.

Senin dediğin gibi bazen bazı tetikleyiciler de, bazı anlara götürüyor. Şu anda sen onu deyince çocukken balkonda walkmen'den şarkı dinlediğim anı net hatırladım. Rüzgarını bile hissettim. Böyle basit şeylerden çok fazla anı ve his hatırlayabiliyorum ama beni ağlamaklı etmiyor. Eski bir dost uğramış da geçmiş gibi gülümsetiyor. Bir de iyice çocukluğa gidince 'Yahu, az mal değilmişim' diye diye kendime çok gülüyorum. Mutlaka, utanacak bir şey buluyorum yaptığım. Pişmanlık değil de, 'Böyle salak hareket yapılır mı' denecek çok şey buluyorum. O yüzden, bol bol 'Amanın, amanın. İyi ki büyüdüm. O neymiş öyle. Yetmez ama evet. Büyüyelim. Yaşlanalım' diye gaza geliyorum daha çok ama hatırlamak eğlenceli ve sıcak bir his benim için.
  • aychovsky  (05.12.17 04:27:10 ~ 04:27:34) 
çok oluyor.

mavi'nin bir zamanlar reklam cıngılı gibi bir de bazen: çok oluyor!..

çok koyuyor bazen.

şurada (git:#1219576 ), o hissin adını sormuştum.

bazen "doruk yaşantı" denen şeye de benziyor ya da bu ona benziyor. ne olduğunu çözemedim.

bilemiyorum altan...
  • runagain  (05.12.17 06:06:30 ~ 06:07:05) 
Valla ben her gece 2016'nın haziran ayını inanılmaz canlı ve gerçek bir şekilde yaşıyorum.

"Size de böyle oluyor mu"yu bırak böyle olmayan bir tek günüm yok benim.
  • ms brownstone  (05.12.17 08:52:36) 
her gün her saat, hazirandan ekim ayına kadar olan süreci büyük bir acı ile hatırlıyorum. o kadar güzel olduğu için böyle acı veriyor. ne kadar az yaşanmışsa o kadar çok acı veriyor. ve her gece sanki bu anılar benim kaybolmama neden olacakmış gibi, kötü bir şey yapmama sebep olacakmış gibi daha da gömülüyorum yorganıma.


  • kablelvuku  (05.12.17 08:56:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.