[]

5 m2 laminat döşeme 250 lira çok mu

eski parkelerde siyahlıklar var. boyamakla geçmez gibi bunlar. o yüzden laminat yaptırayım dedm en ucuzunu.


koçtaşta
www.koctas.com.tr

2.5 m2si 18 lira. yani oda için 36 lira gideeck


armutcomda ilan açtım. montaj ve parke onlar getirince 250 lira oluyor.


istanbul anadolu yakası acıbadem yer.


36 lira parketken 200 lra işçillk çok değil mi

 
çok ama, az iş için bu şekilde fiyat vermeleri normal olabilir. çünkü alan 20m2 de olsa neredeyse aynı zamanı harcıyorlar. bizim evde adamlar 3 odayı 2 saatte yaptı gitti. olayın çoğu zaten taşıma kesme tezgahını kurma kapıları ayarlama falan. kendiniz yapabilirsiniz ama kesme işleri azcık tehlikeli. parmak götürebilir aman dikkat.


  • tukenmez adam  (05.12.17 01:35:04) 
Tamirat işleri pahalı olur biraz. 5 m2 deyince 200 lira çok duruyor ama 150'ye yaparsa normal bence.


  • ekrem abiniz  (05.12.17 01:36:21) 
bu isleri kendiniz yapmaniz cok tatli oluyor. azicik yeteneginiz ve gucunuz varsa kendiniz yapin ayni fiyata cok daha kaliteli malzemeyle dosemis olursunuz.


  • imnotsureabout  (05.12.17 03:38:11) 
laminant döşemek gayet basit. kendiniz döşeyin.


  • babilbaligi  (05.12.17 10:13:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.