[]

sigarayı bırakmak için

selamlar. 1 aydır sigarayı bırakmaya çalışıyorum. daha önce birkaç kez, bir günde karar verip anında bırakmayı başarabilmiştim. en son bırakmamın üstünden 3 yıl geçti, 2 yıl kullanmadım. 1 senedir pofur pofur içiyorum. bırakmaya çalıştım ama yapamadım. şimdi yardımcı maddelerle de bir deneyeyim diyorum. sakız, bant, ilaç hangisini deneyeyim?




 
  • lonelyman  (04.12.17 22:33:20) 
e sigara önerebilirim. hiç değilse iğrenç kokmuyor ve nefesinizi tıkamıyor. 1-2 ay onunla idare edip bırakırsınız bence.


  • tukenmez adam  (04.12.17 22:41:44) 
Uzmanlar polikliniği bakırköy/istanbul. Mora terapi diye bir şey.

Annem ve babam ikisi de bıraktılar çok şükür. Biri 43 diğeri 45 senelik içiciydi.

600 tl. Pazarlık yapılabiliyır.

0212 542 0 542

Sizi bir cihaza bağlıyorlar. 1,5 saat civarında sürüyor. Birkaç gün sonra bir daha gidiyorsunuz. Çıktıktan sonra 3-5 gün fiziksel yorgunluk hissediyorsunuz. Bizimkiler hep yattılar.
  • EasyTiger  (04.12.17 22:55:08) 
direkt hapını al kurtul (doktor kontrolünde tabi)
Parasına filan bakma, her şekilde sigaradan ucuz,

  • michael_knight  (04.12.17 22:57:53) 
@lonelyman çekirdekli olanını denedim. no tiksinti :)

@tukenmez adam e-sigara bayağı teferruatlı bir şeymiş. pek bana göre değil gibi.

@EasyTiger bir arkadaşım buna benzer bir yere gitmişti onda işe yaramadı pek. bir de istanbul'da değilim :(

@michael_knight hapı deneyeceğim sanırım.
  • bego  (04.12.17 23:09:05) 
bırakmayı deneyin, eğer bırakamazsanız en azından e-sigara ya başlayın. kokusunun olmaması ve kondisyonunuzu düşürmemesi iyi. teferruatı da yok ya sigarayla uğraşmaktan zor değil, şarj ediyosunuz likit koyuyosunuz. ayda bir civarı da içinde coil diye bişey var o değişecekmiş bakalım. ben de daha değişmedim.


  • tukenmez adam  (04.12.17 23:17:22) 
Sigara bırakma polikliniğine gidin yardımcı olurlar size.. İlaç ücretsiz veriliyor.. Ama mutlaka sigarayı bırakmaya karar vermiş olmanız gerekiyor. 8 ay çok önemli atlatırsanız içmezsiniz bir daha


  • 112 hayat kurtarır  (04.12.17 23:35:01) 
Bu arada Allen Carr ile sigara bırakma videosunu izle, çoğu insanda işe yarıyor, ne hap ne nikotin bandı gerekmeden yaparsın.

Sigara içebildiğin bir yerde, mümkünse kimse yokken izle,
  • michael_knight  (05.12.17 00:21:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.