[]

buket çikolatalar hakkında ne düşünüyorsunuz?

şirketteki müdürün bebeği oldu. biz de departman olarak hastaneye buket çikolatalardan gönderdik. aslında ben başka bir şey yapalım dedim ama kimsenin de aklına orjinal bir fikir gelmeyince gene o buket çikolatalara kaldık.

ya ben bu buket çikolata sektörünü hiç sevmiyorum. o sektörde olan arkadaşları tenzih ederim, eminim tatlı insanlardır ama artık çok klişe olmadı mı? üstelik tatları da normal çikolatalara göre çok kötü. ama yeni işe girene, sevgiliye, bebeğe, anneye, ona buna hep bunlardan yollanıyor çünkü adet biraz böyle oldu artık.

soru1: bu işler eskiden nasıldı? tebrik/kutlama olarak bir şey gönderiliyor muydu? pek emin değilim ama sanki gönderilmiyordu?

soru2: sizce tebrik/kutlama adına başka ne yollanabilir? (buket çiçek demeyin, onu çok daha saçma buluyorum. çikolata en azından yeniyor :D) siz buket çikolata sever misiniz? yollar mısınız? size hiç yolladılar mı? sizce tadı güzel mi?

 
doğum günümde bir arkadaşım yolladı. ilk defa aldım. tadı öyle ahım şahım değil ama görüntüsü güzel. şahsen ben mutlu oldum. onu yolladığı için değil de hatırlandığım için daha çok. başkasına yollamadım ama yollamayı düşünürüm seveceğini düşünürsem. valla ben altıncıyım. hele ki toplu olarak bir hediye alınacaksa altın bana çok daha makul ve anlamlı bir hediye geliyor.


  • dedim ben sana  (04.12.17 17:16:09) 
Çöp bence. İlla çikolata alacaksam (ki alınabilir güzel bir hediye) Vakko'dan Godiva'dan falan alırım. Hatta artık Godiva'dan da almam Şok'ta çikolata satıyorlar asfasdfa.


  • i was made for you  (04.12.17 17:20:05 ~ 17:20:35) 
@dedim ben sana doğru demiş , bebeğe altın alırız biz
buket çikolata bana da birkaç defa geldi çok sevmedim ama işyeri kalabalık olduğu için herkes bir dal aldı bitti 5 dk sonra.
bence tadı güzel değil sadece ilk geldiği an görüntüsü hoş . yine de gereksiz bir şey ve pahallı.
tebrik kutlama için yeni iş yeri açılışlarına saksı çiçek yollamayı tercih ediyorum .
düğün bebek gibi durumlarda altın tek seçenek .
  • devilone  (04.12.17 17:49:17) 
Onun yerine iyi bir markadan pasta ya da çikolata yollansa çok daha güzel olur bence.

Çoğu insanın hoşuna gidiyor ama ne bileyim o kadar şekilli, kalpli falan şeyler bana çok saçma geliyor. Mesela bizim hastanede birine sevgilisinden gelmişti böyle çiçekli böcekli bir şey. Hediye gelen taraf erkek tarafıydı. Bana komik gelmişti biraz.
  • ms brownstone  (04.12.17 17:55:06) 
Bunlar bana samimiyetsiz geliyor, ne bileyim. Yine de beni en ifrit eden şey işe yeni başlayan kadına orkide alınması. Orkide alacaklarına buket çiko/kek alsınlar, yeniyor bari diye düşünmeye başladım. Bence normal çikolata alınsa daha iyi, kaliteli ve lezzetli çikolatalar ne güne duruyor? İşyeri açılışıysa sanki saksılı bitki de olabilir gibime geliyor.

O değil de, bebek kıyafetlerinden buket yapıldığını duymuştum ben. Hatta bebek bezi buketi falan varmış, tövbeler tövbesi. Çikolatadan buket yine masum kaldı yahu. Çok orijinal olmak istiyorsanız bir dahakine bunları deneyin.
  • wish i could find a way to disappear  (04.12.17 23:52:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.