[]

italyada haftasonu gidilecek sehir?

vizeyi actirmak icin italyada bi yere gitmem gerek. tavsiye edebileceginiz nereleri var

pers-cuma-cumartesi gidicem tek basima gece eglenceli sokaklari olan yerler tercih sebebidir.

not: romaya gittim

 
(bkz: Siena)


  • porn star  (04.12.17 14:05:56) 
italya'da gece eğlenceli sokaktan kastın doğu avrupa gibiyse pek umduğunu bulamazsın. milano nispeten gece canlı bir şehir ama 3 gün sırf gecesi için değmez, onun yerine floransa diyeceğim ben de. kışın hiç gitmedim bilemiyorum yazdan ne kadar farklı olur ama güzel güzel giyinen gençlerle bir mekandan içki alıp ufak meydanlarda, sokak kenarlarında, merdivenlerde oturup takılmakla geçicektir diye düşünüyorum. ancak gündüz sokakları kesinlikle gezmeye değer.

ufak parantez bologna'ya açabiliriz belki, öğrenci kenti olduğu için daha "cıvıl". 3 gün yine burası için çok ama gündüzleri komşular gezilebilir belki.
  • Bruce  (04.12.17 14:13:49 ~ 14:14:43) 
napoli, bu mevsimde yağmurlu olabilir ama direk uçuş var. bas git. hoş şehir bence. sokaklarında dolaşırsın bol bol toledo caddesidir, plebistico (adını salladım, sahile paralel tünelin üstündeki kocaman meydan) meydanı, yumurta kalesi ve yeni kale görülecek yerlerden. yumurta kalesinin üzerinde benim adım duruyor mu hala en tepede, napoli tarafına bakınca solunda kalan duvar üstünde ona da bakabilirsin.


  • rain when i die  (04.12.17 14:18:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.