[]

Kadın gibi hissedememek

Merhaba.
27 yaşında genç bir kadınım ama kendimi kadın gibi hissedemiyorum.(Sorun cinsiyet kimliğiyle ilgili değil bu arada) Öyle erkeksi, maskülen bir havam ya da giyim tarzım yok. Daha çok kız çocuğu gibiyim. Öyle görünüyorum ve ben de kendimi öyle hissediyorum. Yani daha çok 15 -16 yaşında bir çocuk gibi. Karşı cins de dahil olmak üzere herkes de beni öyle görüyor, yeni yeni fark ediyorum. Kadın gözüyle bakmıyorlar bana, çocuk gibi görüyorlar. Şirin, sevimli bir tipim var ve bu zamana kadar "çok sevimlisin, çok tatlısın, çok şirinsin" tarzında lafları çok duydum. Ama hiç "çok güzelsin, çok çekicisin" tarzında laflar duymadım. Çirkinsindir falan diyebilirsiniz o da olası, bilemiyorum ama en azından ben kendimi çirkin hissetmiyorum.

Sonuç olarak ben bu durumdan gayet rahatsızım. Saçma oldu ama napayım ben ya? Niye böyle oluyor?

 
Hiç sevgilin olmadi mi


  • nihilanth  (04.12.17 12:39:36) 
Şirinliğin güzelliğini bastırabilir ama çekici ya da seksi olmak senin elinde. Giyimin, tavrın, konuşman ile tatlılığını çekiciliğinle süsleyebilirsin.


  • japon askeri  (04.12.17 12:40:26) 
giyim ve davranışlarınla alakalı tamamen.


  • elorelia  (04.12.17 12:44:59) 
Stil konusunda profesyonel yardım alarak daha kadınsı bir hale gelebilirsiniz


  • x daemon  (04.12.17 12:48:19) 
Ben de öyleyim ama kendimi kadın gibi hissediyorum. sevgilin oldu mu sorusunu ben de sormak istedim


  • lcha  (04.12.17 12:57:30) 
çok mu zayıf / minyonsun?


  • herhaltibiliyoring  (04.12.17 13:01:12) 
konu muhtemelen ufak tefek olmakla ve çevrenin sürekli olarak şirinlik yakıştırmasıyla ilgili.

nasıl aşılır dersen fiziksel olarak giyim kuşamla bir şey değişmez. cesur ve sana kendini güçlü hissettirecek. kendi kararlarını kendi başına bağımsızca verdiğin adımlar atmalısın.

bu arada dışarıdan çok kadın görünen kişilerin de içinde de çoğu zaman aynı senin gibi hisler var. o yüzden kendini çok da yalnız hissetme.
  • orpheus  (04.12.17 13:05:33 ~ 13:05:57) 
rahatsız olduğun konu tam olarak ne anlamadım. örneğin işyerinde sana sorumluluk vermeleri gereken yerde seni daha çocuk gibi gördükleri için vermiyorlar mı? bu bir problem cidden ve bu durumda işe giderken çok daha kadınsı şeyler giymen gerekebilir.

ama erkekler açısından diyorsan, yani "erkekler beni sevimli buluyor ama çekici bulmuyor, o zaman çekici olmalıyım" diyorsan bu yanlış. seni bu şekilde çekici bulacak adam da vardır. hatta çok fazla vardır manyak mısın, erkekler minyon tipli kadınlara bayılıyor :D sen ilişkin olmamasına bir kulp uydurmuşsun bence. kendin gibi ol, rahat ol. seni beğenen böyle beğensin. diğer türlü zaten tavrını konuşmanı vs değiştirsen üstünde yapay duracak.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (04.12.17 13:13:23 ~ 13:14:14) 
Giyim tarzini degistir.


  • stavro  (04.12.17 13:27:22) 
Ben de senin gibi kendimi daha çok ufak hissediyorum. Hem ruhen hem de bedenen. İşve cilve hak getire. Sweatshirt ve kot pantolon dışında bir şey giymiyorum.

Şu sıralar sosyal medyada çokça pompalanan “Etli butlu kadınlar çekicidir; minyon, zayıf kadınlar ölsün! xd” algısının böyle hissetmende payı olabilir diye düşünüyorum. Şahsen ben kendimi gayet orantılı, gayet fit buluyorum ama herkes kilo almam konusunda şu sıralar baskı yapıyor. İş yerimdekiler zorla ağzıma gözleme tıkmaya falan çalışıyor. “Kadın dediğin azıcık kalçalı göbekli olur, sen çocuk gibisin” diyorlar. Halbuki 34 beden gayet normal bir hatunum. Senin çevren de sana böyle bir algı operasyonu uyguluyor olabilir mi acaba?
  • i m cool with that  (04.12.17 13:33:02) 
Bu bir kusur degil ama sahsi olarak benim duygularimi etkilerdi mesela.cok cici kadinlari cekici bulamiyorum. Ama cok soguk ve maskulen duygusuz gibi duran bir kadinin icindeki tutkulu halini ya da cok sefkatli yanlarini kesfetmeyi cok cekici buluyorum.insanlar sasirtilmayi gizemi ve hafif karanlik seyleri cekici bulur.fazla iyilik sıkıci bogucu ve tuketicidir.biraz surprize oynamalisin. Bir kadin bana asilmayi aklinin ucundan bile gecirme ile ah keske suracikta beni ayakta becersen bakisini ayni anda atabiliyorsa o daha kadinsi duruyor. Ama fazla cicilik ben senin sevgilin degil olsam olsam kizkardesin olurum sinyali yayiyor.


  • a r a m i s  (04.12.17 14:23:08) 
Özel mesaj da gönderdim, buradan da yazayım.

İnsanların ne dediğini önemseme. Her insanın sevdiği, istediği farklıdır. Ben senin tarif ettiğin gibi kadınlardan hoşlanırım mesela, kendimi bildim bileli. Ama benim gibi adam sayısı da az, senin gibi kadın sayısı da az. Bu yüzden karşılaşmamız zor oluyor.
  • yirmisantim  (04.12.17 14:28:11) 
ben seni anladım; ama bunun sorumlusu sen değilsin. "kadınsı" giyinmekle, her gün yüzünü boyamakla, etrafa şuh kahkahalar atmakla kadın olunmaz. cinsiyetçiliğin lüzumu yok.

ben de minyonum, sürekli şakalar espriler yapıyorum diye aynen senin gibi görünüyorum ve hissediyorum da. ancak şikayetçi değilim. gayet uzun süreli bir sevgilim de var.
  • piremses  (04.12.17 14:29:18) 
"çok güzelsin, çok çekicisin"

bunu ancak partnerin söyler, arkadaşların ya da çevrendeki insanlar durduk yere söylemez?

böyle hissetmenin nedeni sektör. makyaj malzemeleri almanı, giyim eşyaları tüketmeni, şuh ve çekici görünmek zorunda olduğunu alttan altta pohpohluyorlar. kimse her gün "ben kadınım" diye gezmiyor ki.
  • pinkpeony  (04.12.17 14:55:19) 
kadın gibi hissetme zorunluluğumuz da yok. hissetmeyince bir şeyler yanlış gitmiyor.

ben minyon biri de değilim, türkiye standartlarında bayağı uzun boyluyum ama ben de kendimi kadınım bilincinde hissetmiyorum. erkeğe benzeyen hiçbir tarafım da yok. çocuğa da benzemiyorum ama kadın gibi hissetmiyorum. bunu dert etmiyorum, sıkıntı vermiyor.
  • pinkpeony  (04.12.17 14:56:01 ~ 14:58:00) 
"Sonuç olarak ben bu durumdan gayet rahatsızım"

Peki bunun için neler yapıyorsun? Hiçbir şey.

Böyle devam
  • MaNOfTheYear  (04.12.17 15:14:51) 
black swan'ı izledin mi


  • füt  (12.07.18 17:19:46) 
kadınsılıkla çocuksuluk birleşince daha güzel olur. sevimlisin demek zaten güzelsin demekle aynı bence. türk erkekleri sevimliliği daha güzel buluyorlar. hem her şey görüntü demek değil. karşı cinse ilgi duydun mu kadınsılıkta olur.


  • for day to break  (12.07.18 17:30:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.